24 grymt snygga outfits som är perfekta för sommarens utgångar

Äntligen behöver man inte matcha klänningen med kängor och en tjock jacka. Här är 24 plagg du kommer vilja bära på sommarens alla fester.


Vi älskar sommaren av många anledningar, men en är att man äntligen kan klä sig lite roligare. Vi välkomnar bara ben, klänningar, starka färger och härliga mönster in i garderoben. Speciellt roligt är det att klä upp sig för de festliga sommarkvällarna – inspireras av den här listan. 

1. Spetslinne från Samsøe & Samsøe 

Den snygga ryggen på den här spetstoppen kommer garanterat att dra blickarna till sig på klubben. Matchas lika bra till jeans för en mer nerklädd look som till kjol eller kostymbyxor. Klicka hem den här.

2. Rutiga blusar, Gina Tricot


Pricka in en av sommarens hetaste trender, gingham-rutorna, med en av de här blusarna. Du hittar den vänstra här och den högra här.

3. V-ringad blus, Gina Tricot


Den här härliga blusen finns både i mönstrad och enfärgad variant. De vida ärmarna med volanger gör den extra festlig! Den finns att köpa här för 249 kronor.

4. Sammetslinne


Sammet är alltid ett säkert kort och piffar upp vilken outfit som helst! Det här linnet kommer från Cubus och du kan klicka hem det här.

5. Tröja med korsett


En trend som vi har sett riktigt mycket av är korsetter. Den här vita tröjan med inbyggd snörning kommer bli supersnygg med ett par högmidjade shorts och brunbrända ben.
Den kommer från Cubus och finns att köpa här.

6. Klänning med choker


Den här enkla klänningen matchar du antingen med en jeansjacka och ett par snygga sneakers, eller med ett par nätta sandaletter och maffiga örhängen.
Den kommer från Gina Tricot och kostar 149 kronor.

7. Spetstopp, 349 kronor


Den här somriga spetstoppen blir extra festlig tack vare den öppna ryggen med snörning.
Klicka hem den hos NA-KD.

8. Klänning med volang


Syns i natten i den här hallonröda klänningen från NA-KD. Volangdetaljerna sätter trendkänslan och framhäver kroppen på ett smickrande sätt. Klänningen hittar du här.

9. Blus, Aéryne


Den här blusen med citronprint förflyttar oss genast till den italienska rivieran och dess citrusträd och olivlundar. Matcha med ett par stora solglasögon och du har filmstjärnelooken klar. Klicka hem toppen här.

10. Kimono, Hannalicious x NA-KD


Glid omkring i den här kimonon och se otroligt glamourös ut. Den funkar lika bra som klänning som över ett par jeans.
Kimonon kommer från Hannalicious kollektion för NA-KD och du kan köpa den här.

11. Matchande set, Hannalicious x NA-KD


I Hannalicious kollektion hittar vi även detta matchande set i samma stil. Det är ju något med set som gör att man ser väldigt elegant ut! Du kan köpa byxorna här och toppen här.

12. Miniklänning


Den här klänningen är lika enkel som snygg och får en extra touch tack vare den öppna ryggen. Perfekt för sommarens takterrass-häng. Här kan du klicka hem den för 449 kronor.

13. Plisserad topp


Du sätter partystämningen direkt med
den här silverskimrande toppen. Antingen klär du ner den med ett par jeans som på bilden, eller så går du all-in och matchar med till exempel denna kjol.
Här kan du klicka hem toppen hos NA-KD.

14. Svart klänning


Den här snygga svarta klänningen är en sådan där klänning som funkar till allt. Den är också riktigt trendig med de bara axlarna och satintyget. Den blir din för 499 kronor hos NA-KD.

15. Meshtopp, Gina Tricot


Den här toppen har snygga meshdetaljer och vida ärmar. Matcha den med ett par svarta shorts och klackar. Du kan klicka hem den här för 199 kronor.

16. Topp med bara axlar, NA-KD


Vi kanske har tröttnat lite på den klassiska chokern i form av ett halsband, men vi är fortfarande stora fans av chokern inbyggd i plagg. Precis lagom diskret men ger ändå en edge. Den här långärmade toppen kan du klicka hem här. 

17. Skinnkjol


Den här heta
skinnkjolen med snygga detaljer gör vilken outfit som helst festlig. Matcha den med en t-shirt med tryck för en coolare look och med en skir blus om du vill se mer elegant ut. Den blir din för bara 399 kronor hos NA-KD.

18. Shorts i gingham


Ett par riktigt stylish shorts i sommarens trendigaste mönster. Matcha med en vit t-shirt och snygga smycken. Du hittar shortsen här för 299 kronor.

19. Plisserad klänning, BikBok


Den här klänningen är riktigt somrig och härlig. Den finns också i ljusrosa och du hittar båda färgerna här.

20. Mönstrade byxor, Gina Tricot


Ett par mönstrade byxor kommer få dig att stå ut från mängden. De med svartvitt mönster är eleganta och klassiska medan de med palmblad är trendiga och somriga. Här kan du klicka hem båda färgerna.

21. Rosa topp, NA-KD


Bland det bästa med sommarmodet är ju att man blir mer inspirerad till att bära färg, särskilt när man fått lite bränna. Den här halterneckblusen i superhärlig rosa färg, till exempel.
Du hittar den hos NA-KD och blir din för 349 kronor.

22. Vit blus, BikBok


Den här bohemiska blusen är given på nästa dagsfest. Du matchar den snyggast med ett par jeansshorts och schysta solglasögon. Du kan klicka hem den här.

23. Långklänning i spets


Den här klänningen är perfekt om du ska på någon tjusigare fest i sommar, kanske till och med ett bröllop? Du hittar den här för 799 kronor.

24. Jumpsuit, NA-KD


Det gör jumpsuits så himla bra är att du har outfiten klar direkt – med andra ord är dem perfekta när du inte riktigt vet vad du ska ha på dig. Här kan du köpa jumpsuiten.

Missa inte – stor REA!
Just nu är det många butiker som har midsommarrea. Passa på att klicka hem lite sköna sommarplagg.

Crazy Deals hos Boozt – upp till 50 procent rea.
50-70 procent på utvalda varor hos NA-KD
Bikbok – accessoarer, plagg och underkläder.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.