Söndag 18 Apr
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är 13 perfekta presenter – till den som fyller 18 år

Här är fina presenter att ge till den som fyller 18 år
Vem känner du som fyller 18 år snart?. Foto:

Att fylla år är väl alltid roligt, och åldern som många längtar till mest är just dagen de fyller 18 år. Men vad ska man ge till någon på deras stora dag? Här är våra tips på presenter till denna efterlängtade dag!

Läs mer

18-årsdagen innebär så mycket mer än möjligheten till körkort eller krogrundor – för nu räknas man som vuxen i mångas ögon. Det är värt att firas! Här är presenter du kan ge till den som fyller år.

1. Snygga solglasögon

Chimi Eyewear solglasögon

Svenska märket Chimis populära solglasögon finns i en massa olika färger och i både klassiska och trendiga modeller. Du kan spana in dem här. Ett par solglasögon i tidlös modell kan man ha hur länge som helst!

2. Ögonskuggor från Urban Decay

Palett från Urban Decay

Om det är en sminkfantast som fyller år, så måste du nästan ge personen en av de kända Naked-paletterna. Här hittar du flera olika versioner – från 280 kronor. 

3. Trådlösa hörlurar

Vain Sthlm hörlurar trådlösa

Vem hade inte blivit glad över ett par nya hörlurar? Dessa grymt snygga trådlösa hörlurar har riktigt bra ljud och finns i flera färger. Du kan köpa dem här för 1 495 kronor.


4. Nintendo Switch

Nintendo Switch

Fördelen med att ge det här till någon är att ni kan spela tillsammans! Finns här att klicka hem. Klassiska spel som Super Mario finns att spela, och du kan både spela hemma vid teven och plocka med dig konsolen.

5. Kaffebryggare

Fyller man 18 ska man snart flytta hemifrån och kanske börja plugga, och vad kan passa bättre då än en riktigt bra kaffebryggare? Denna kommer från Moccamaster och du hittar den här.


6. En gjutjärnsgrytaLe Creuset

En annan sak som är väldigt bra för den som snart ska flytta hemifrån. Le Creusets kända grytor har till och med livstidsgaranti. Du kan köpa den här.


7. Klassiska sneakers

Adidas Stan Smith

Ett par Stan Smiths kan du klicka hem här. Om din vän fyller år kring våren eller sommaren är det här ju perfekt!

8. Rymlig märkesväska

Malene Birger Abigail väska

En sådan enkel sak som en väska kan göra livet lite lättare, speciellt när den rymmer en hel del! Den här snygga väskan i Malene Birgers ikoniska mönster finns i flera olika färger. Väskan hittar du här.

9. Manschettknappar

Manschettknappar Hugo Boss

Ett par manschettknappar funkar alltid som present till en kille. Dessa kommer från Hugo Boss och kostar 1 499 kronor här.


10. Fint porslin

Rörstrands serie Swedish Grace är en tidlös klassiker och det stilrena porslinet passar hemma hos alla. Välj mellan flera olika färger här.

11. Fina glas från Iittala

Iittala glas

Tänk att krypa upp i soffan och dricka något gott ur de här fina glasen. Här kan du köpa fyra stycken för 636 kronor. Också en bra present till den som snart flyttar hemifrån – glas är ju något man verkligen behöver. 


12. Armband

Ett smycke är en fin present som man kan ha kvar länge. Det här armbandet kommer från Caroline Svedbom och kostar 499 kronor.


13. Örhängen

Dessa trendiga örhängen från Sophie by Sophie kan du klicka hem här.

Läs även: 26 grymma saker – till de som flyttar hemifrån

20 grymma upplevelser – att ge i studentpresent