Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

20 grymma upplevelser – att ge i studentpresent

- 06/05/2019, 11:07 -

Den som tar studenten i år har verkligen hela livet framför sig – så varför inte unna personen en häftig upplevelse. Ge bort ett minne för livet.

Fallskärmshoppning och röd ferrari.

Det kan vara svårt att komma på vad man ska ge någon i present – men att bjuda med eller ge någon en upplevelse i gåva går aldrig fel. Här är spännande och mysiga upplevelser som är riktigt populära, och perfekt för den student som springer ut i år. 

Live it grundades 2005 och är idag riktigt populära inom upplevelsepresenter i Sverige. Med över 2 000 upplevelser i samarbete med arrangörer har de en hög kvalité och brett utbud.

1. Lyxbehandling

Efter flera år i skolbänken kan avslappning stå högt upp på önskelistan. Unna studenten en paus i vardagslivet. 

Hela 70 minuters behandling, hur härligt låter inte det? Du kan välja behandling för en eller två personer.

2. BodyFlight

Låt studenten prova sina vingar – ganska bokstavligt talat. Det här är en oförglömlig upplevelse som kan liknas vid ett fallskärmshopp, utan att faktiskt hoppa från ett flygplan. Köp presenten här. 

3. Helikopter över Stockholm

Att se vår huvudstad från ovan är mäktigt – och blir en fantastisk present till studenten. Passar både de som redan bor i Stockholm eller turister som vill se mer. Här hittar du upplevelsen.

4. Electrosurf på eldriven surfbräda

Med Electrosurf får man möjligheten att uppleva fartfylld surfing – även utan vågor. Ja, det är faktiskt möjligt att surfa i Sverige. Köp upplevelsen här för 745 kronor.

5. Kör Ferrari eller Lamborghini

Många drömmer om att trycka ner gasen på en lyxig bil som Ferrari eller Lamborghini – nu kan du ge bort just det som upplevelse. Körningen sker på allmän väg med en professionell instruktör. Klicka hem presenten här.

6. RIB-sightseeing för två

Susa fram över vattnet samtidigt som du upplever Stockholm, Göteborg eller Malmö. Köp upplevelsen här för två personer.

7. Fallskärmshopp

Det här är något många har på sin bucketlist – så varför inte ge bort detta till den äventyrliga studenten. Erbjudandet hittar du hos Live It. 

8. Ölprovning för två

Lär er mer om öl, prova er fram från det ljusaste till det mörkaste ölet. Köp här.

9. Äventyrsbana

Utmana er själva och tänj på gränserna. Ni kommer vara högt uppe bland träden, drygt 18 meter upp i luften. Läs mer och köp här.

10. Champagneprovning

Om studenten är mer förtjust i champagne än öl passar en champagneprovning som present! Här kan du boka presenten.

11. Kör Formel 1-bil

Oavsett om man gillar bilar eller inte är det en väldigt häftig upplevelse att köra en riktig formel 1-bil. Köp den coolaste presenten här.

12. Middag på en stjärnkrog

Ge bort en lyxmiddag på en av Sveriges bästa krogar! En riktigt fin present som du kan köpa för 2 795 kronor.

Köp upplevelsen här.

13. En spadag

Vem hade inte velat ha en avkopplande spadag efter en stressig tid av plugg och studentförberedelser? Perfekt present! Köp den här för 595 kronor.

14. Prova på pistolskytte

En riktigt häftig upplevelse! Köp här för 995 kronor.

15. Herrgårdsupplevelse för två

Har studenten möjligtvis en käreste så är detta en perfekt romantisk present att ge bort. Vem tackar inte ja till en avstressad vistelse i naturnära miljöer med härliga bruncher, eftermiddagste och trerättersmiddagar. Läs mer om upplevelsen här.

16. Ridtur

Ge studenten en upplevelse som sent kommer att glömmas. Rid genom vacker natur på fina ridvägar. Hästarna tar väl hand om nybörjare och uppskattas även av vana ryttare. Köp en ridtur här för 795 kronor.

17. Flygsimulator

Drömmer studenten om att bli pilot efter gymnasiet eller är bara sugen på att veta hur det är att styra ett flygplan? Då är detta presenten för denne! Välj mellan snöiga inflygningar i alplandskap, inrikesturer i Sverige eller kanske ett snabbt besök på favoritön i Grekland? Spana in upplevelsen här.

18. VR-upplevelse

Den helhetsupplevelse av Virtual reality man får på ett VR-center går inte att jämföra med att prova hemma i vardagsrummet. Upptäck VR här.

19. Kitesurfing

Nu i sommar är det ett perfekt tillfälle att låta studenten prova på kitesurfing! Upplevelsen finns runt om i Sverige och du hittar mer information här.

20. Drejningskurs

Det är en härlig känsla att äta yoghurt ur en skål man gjort själv. Låt studentens kreativitet flöda och förhoppningsvis kan du få en present som tack för upplevelsen. Spana in drejningskursen här.

Läs även: 17 saker vi vill klicka hem - för att maxa sommaren 2019