Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

24 sjukt roliga presenter – till den som fyller år i sommar

Vad ska jag köpa för present?
1 av 1

Spana in 24 presenter att ge bort till den som fyller år i sommar

Shopping | 11/07/2018 12:01

Det är inte helt lätt att komma på en bra present till någon som fyller år. Därför har vi listat 24 sjukt bra saker att ge bort.

Spana in denna lista med 24 presenter att ge bort till den som fyller år i sommar. 

1. Snygga shotglas

Shotglas formade som diamanter

Det kanske ser ut som om de här glasen ska tippa åt sidan, men det är bara den unika designen. Kolla in dem här. De blir dina för 249 kronor. Hur glad blir man inte för vackra glas?

2. Gigantisk nalle

Gigantisk nalle

Vi alla minns när Dasha Girine gav sin pojkvän denna gigantiska mjukisnalle och vi tycker fortfarande att det är en perfekt present. Här finns den att köpa.

3. Om hen inte har ett badkar

Badbalja för vuxna

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

4. Ge bort en läsplatta

Läsplatta

Detta är den senaste modellen av läsplatta som är perfekt att ta med på semestern om man inte vill släpa runt på massor av böcker. Den går att ändra ljus och text på. Här finns den att köpa. Perfekt present för läslusen. 

5. Kylbrunn

Kylbrunn

Gå ihop ett gäng och ge bort sommarens hetaste kylare! Den här smarta kylbrunnen grävs ner i marken och håller upp till 24 burkar eller småflaskor kalla, samt en vinflaska. Den finns att köpa här.

6. Gigantisk badboll 

Ta med den här badbollen som är hela 3 meter hög ner till stranden och du kommer bli strandens kung. Du hittar den här. Hur kul att överraska med denna enorma boll? 

7. Ge bort en Blender

Blender

Sjukt smidig blender att mixa en smoothie i. Bara att ta med flaskan direkt sen. Här finns den för 89 kronor.

8. Palmkyl

Palmkyl

Överraska på festen med denna härliga palm. Fyll den här uppblåsbara lilla kylen med is och vatten och låt den hålla dryckerna kalla. Du hittar palmkylen här för 299 kronor.

9. Cards Against Humanity

Cards against humanity spel

Det här spelet kallas för ett "party game for horrible people" och är riktigt roligt. Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer och köp spelet här. Perfekt present!

10. Gigantiskt vinglas

Gigantiskt vinglas


Älskar din vän vin är detta den perfekta presenten. Glaset som rymmer en hel flaska! Här finns glaset för 99 kronor.

11. Vattentät engångskamera 

vattentät engångskamera

Ge bort en undervattenskamera att föreviga sommaren med! Du hittar den här för 199 kronor

12. Solkudde 

Solkudde

Hur härligt att ge bort denna uppblåsbara solsäng att spendera sommarens varma dagar i? Här finns den för 215 kronor.

13. Prosecco pong

Prosecco pong

Knyt några ballonger runt den och ge bort i sommar. Spelet till förfesten för dem som inte älskar öl, men prosecco! Här blir spelet ditt för 149 kronor.

14. Ölhjälm

Ölhjälm

Älskar din vän att festa? Då är denna ölhjälm en given present! Den finns här för 149 kronor.

15. Urban Ears Bluetooth

Urban Ears

Ge bort de perfekta lurarna från Urban Ears. De är sladdlösa och perfekta att träna med, på jobbet eller under sommarens solande. Här finns de att köpa just nu för 449 kronor.

16. Portabel högtalare 

Högtalare

En högtalare till sommarens parkhäng eller större fester är en självklarhet så varför inte ge bort denna grymma högtalare? Du hittar den här.

17. Toalettgolf

Toalettgolf

Älskar personen i fråga golf? Här är den perfekta roliga presenten att ge bort. Den finns att köpa för 149 kronor.

18. Ge bort ett cocktailset

Cocktailset

Låt födelsedagsbarnet blanda drinkar som ett proffs med det här cocktailsetet som innehåller allt som behövs. Klicka hem det här.

19. Popcornmaskin

Popcornmaskin

Vem vill inte ha en popcornmaskin hemma? Helt enkelt en perfekt present att ge bort till den som älskar filmkvällar. Du hittar den här!

20. Polaroidkamera 

Polaroidkamera

Ge bort en polaroidkamera, kanske inte något man köper själv, men något man verkligen vill ha. Alla älskar nämligen fysiska kort, vilket är det man får från en polaroidkamera. Du hittar den här.  

21. Roliga glas 

Glaset är lika viktigt som innehållet. Köp ett par roliga vinglas eller varför inte shotglas som visar att födelsedagsbarnet är the party queen

22. Lyxig brödrost

Lyxig brödrost

Kanske inte något man unnar sig, så varför inte ge bort en lyixg brödrost till den som älskar bröd? Här finns den att köpa för 159 kronor.

23. Stormdrop – ha koll på vädret

Stormdrop

Dessa förutspår vädret och visar upp det genom att ändra färg. Ett molningt glas kan visa att det är moln och åska medan ett klart glas visar klart väder. Så kul att ha hemma och här finns den för 199 kronor. Perfekt present att ge bort. 

24. Minikyl 

Ibland vill man inte gå ända till kylskåpet för att hämta en kall dryck. Se till att ha en sådan här minikyl som present och den kommer slå alla andra. 

Gå in här för att spana in fler perfekta presenter till den som fyller år!