Hängmatta med myggnät, utomhusbelysning och grill.
Sommarprylar till nedsatt pris

17 saker vi vill klicka hem – för att maxa sommaren 2019

I den här listan hittar du riktigt roliga och smarta saker som kommer att underlätta sommarlivet! Klicka hem dem nu när de är nedsatta pris.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Allt i listan är redan nedsatt i pris – och med koden MAJ10 får du ytterligare 10 procents rabatt!

1. Hängmatta med myggnät

Som vi alla vet kan den svenska sommaren bjuda på en hel del mygg, men trots det vill man såklart ligga ute och slappa i hängmattan. Då kan detta vara lösningen! Du hittar den här nedsatt från 699 kronor till 299 kronor.

2. Portabel luftkylare

Om det blir en varm sommar kan det vara riktigt skönt med en luftkylare som gör hemmet svalare. Den är tyst och har högre effekt än en fläkt, och den är portabel.  Klicka hem den här till halva priset.

3. Klotformad belysning

Den här utomhuslampan kan lysa i olika färger och styrkor. Perfekt för sommarfesten eller bara när du har middag utomhus. Den kostar från 249 kronor här.

4. Trådlösa hörlurar 

På sommaren blir det en del mysiga promenader och träning utomhus. Då är trådlösa hörlurar helt perfekta. Dessa hittar du för endast 249 kronor

5. Melonskärare

Slipp stå och skära vatenmelonen skiva för skiva men den här smarta skäraren. Klicka hem den för 129 kronor här.

6. LED-lampa med solceller

Den här LED-lampan med rörelsesensorer kan användas för att lysa upp trädgården, balkongen eller huset. Den är nedsatt till 169 kronor nu.

7. Kylväska som ryggsäck

Packa picknicken smidigt! Den är nedsatt till 249 kronor här.

8. Grill 

En otroligt smidig grill från Mustang som är nedsatta med hela 64 procent. En grill är en självklart under sommaren så passa på här

9. Väggodling 

En väggodling på balkongen eller terassen är så fint. Med denna, som är gjord av tyg blir allt mycket mjukare också. Du kan spara 60 procent här

10. Anti-svettdynor

Är du orolig över svettringar under armarna? Dessa tunna "pads" som du sätter på plaggets insida räddar dig! 20 par kostar 99 kronor här – 45 procents rabatt.

11. Deodorantsulor

Om du istället är orolig över svettiga fötter är det dessa sulor du ska ha. De håller fötterna luktfria, torra och rena. Här hittar du dem.

12. Uppblåsbar bubbelpool

Tänk vad mysigt att ha den här bubbelpoolen under svala sommarkvällar. Den går att bada i utomhus ner till -10 grader, vilket göra att den även funkar på vintern. Den är nedsatt med 40 procent här.

13. Förvaringsväskor

Detta smarta set med sex förvaringsväskor kommer underlätta sommarens packning. Det finns i sju olika färger och är nedsatt till 149 kronor.

14. Metallsugrör

Skippa plasten – dessa metallsugrör är både snygga och miljövänliga. De är nedsatta med 55 procent.

15. Kudde till bilresan

Planerar du en roadtrip i sommar? Då ska du såklart ha en sådan här kudde som fästs på bältet. Köp den här för 79 kronor.

16. Solsegel

Perfekt för terrassen eller balkongen! Spara 53 procent här.

17. Grillkit 

I det här kitet får du allt som behövs för att du ska grilla som en mästare i sommar. Du hittar kitet med 59 procent rabatt här

Spana också in: 23 roliga saker att göra i sommar – med någon du tycker om

/