Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

17 saker vi vill klicka hem – för att maxa sommaren 2019

I den här listan hittar du riktigt roliga och smarta saker som kommer att underlätta sommarlivet! Klicka hem dem nu när de är nedsatta pris.

Hängmatta med myggnät, utomhusbelysning och grill.

Allt i listan är redan nedsatt i pris – och med koden MAJ10 får du ytterligare 10 procents rabatt!

1. Hängmatta med myggnät

Hängmatta med myggnät

Som vi alla vet kan den svenska sommaren bjuda på en hel del mygg, men trots det vill man såklart ligga ute och slappa i hängmattan. Då kan detta vara lösningen! Du hittar den här nedsatt från 699 kronor till 299 kronor.

2. Luftkylare

Luftkylare

Om det blir en varm sommar kan det vara riktigt skönt med en luftkylare som gör hemmet svalare. Den är tyst och har högre effekt än en fläkt. Klicka hem den här till halva priset.

3. Klotformad belysning

Klotformad utomhusbelysning

Den här utomhuslampan kan lysa i olika färger och styrkor. Perfekt för sommarfesten eller bara när du har middag utomhus. Den kostar från 249 kronor här.

4. Solglasögon från Gant

Solglasögon från Gant

Just nu kan du köpa flera snygga modeller på solglasögon från Gant nedsatta till 399 kronor. Du hittar alla solglasögonen här.

5. Melonskärare

Melonskärare

Slipp stå och skära vatenmelonen skiva för skiva men den här smarta skäraren. Klicka hem den för 129 kronor här.

6. LED-lampa med solceller

LED-lampa med solceller och rörelsedetektor

Den här LED-lampan med rörelsesensorer kan användas för att lysa upp trädgården, balkongen eller huset. Den är nedsatt till 169 kronor nu.

7. Kylväska som ryggsäck

Kylväska som ryggsäck

Packa picknicken smidigt! Den är nedsatt till 249 kronor här.

8. Skålvåffeljärn

Skålvåffeljärn

Gör sommarens godaste desserter – fyll våffelskålarna med bär, glass, grädde eller något annat gott. Du hittar våffeljärnet för bara 299 kronor här.

9. Odlingspåse

Odlingspåse

Det här är ett riktigt smart sätt att odla grönsaker och rotsaker på, om du inte har så stor plats. Den är nedsatt med 68 procent här.

10. Anti-svettdynor

Anti-svettdynor

Är du orolig över svettringar under armarna? Dessa tunna "pads" som du sätter på plaggets insida räddar dig! 20 par kostar 99 kronor här – 45 procents rabatt.

11. Deodorantsulor

Deodorantsulor

Om du istället är orolig över svettiga fötter är det dessa sulor du ska ha. De håller fötterna luktfria, torra och rena. Här hittar du dem.

12. Uppblåsbar bubbelpool

Uppblåsbar bubbelpool

Tänk vad mysigt att ha den här bubbelpoolen under svala sommarkvällar. Den går att bada i utomhus ner till -10 grader, vilket göra att den även funkar på vintern. Den är nedsatt med 40 procent här.

13. Förvaringsväskor

Förvaringsväskor till resväskan

Detta smarta set med sex förvaringsväskor kommer underlätta sommarens packning. Det finns i sju olika färger och är nedsatt till 149 kronor.

14. Metallsugrör

Metallsugrör

Skippa plasten – dessa metallsugrör är både snygga och miljövänliga. De är nedsatta med 55 procent.

15. Kudde till bilresan

Kudde till bilbältet

Planerar du en roadtrip i sommar? Då ska du såklart ha en sådan här kudde som fästs på bältet. Köp den här för 79 kronor.

16. Solsegel

Solsegel

Perfekt för terrassen eller balkongen! Spara 53 procent här.

17. Elgrill

Elgrill

Den här smidiga lilla grillen passar perfekt till exempel på balkongen, och du behöver varken grillkol eller tändvätska. Du hittar den här för bara 299 kronor.

Spana också in: 23 roliga saker att göra i sommar – med någon du tycker om