Tips på fina bröllopspresenter till brudparet
Bröllopspresenter

12 riktigt fina bröllopspresenter till sommarens brudpar

Ska du på bröllop i sommar? Det är inte alltid lätt att vet vad man ska ge bort i present till brudparet, så därför tipsar vi här om 12 riktigt bra presenter – som definitivt inte kommer att bli liggande i någon låda.


Om du inte vill ge bort en klassisk vas, ljusstake eller kristallglas – då kanske en upplevelsepresent kan vara något? Här nedan listar vi allt från spa till mer fartfyllda aktiviteter! 

1. Herrgårdsövernattning

Ge bort en härlig övernattning på en herrgård, med tre rätters middag och frukostbuffé. Det kostar 3 495 kronor och då kan brudparet välja mellan herrgårdar i olika delar av landet.


2. Spaweekend

Att planera ett bröllop kan ta på krafterna, så vad passar då bättre än en avkopplande spaweekend? Övernattning, middag och behandling ingår. 


3. Helikoptertur

En riktigt cool upplevelse där paret får flyga helikopter över Stockholm. Helikopterturen kostar 2 490 kronor.


4. Kryssning

M/S Birka är ett av världens modernaste kryssningsfartyg, med bland annat en 1500 kvadratmeter stor relaxavdelning. För 1 295 kronor kan du boka för två.


5. Champagneprovning

För ett par som gillar bubbel blir detta en rolig sak att göra tillsammans! På provningen får de både testa olika sorters champagne, jämföra med mousserande vin och lära sig massor om champagne.


6. Spadag

Vill du inte ge bort en hel spaweekend kan du istället ge brudparet en härlig spa-dag. Med denna upplevelse får de själva välja vilket spa de vill besöka. 


7. RIB-båt

För paret som gillar fart och fläkt är detta en grym present. Susa fram i 50 knop – upplevelsen finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

8. The Winery Hotel

The Winery Hotel har ett eget vineri och här finns såklart både vinprovning och riktigt goda viner att njuta av till maten. Förutom det har hotellet en lyxig takpool. Du kan boka en övernattning för två där även vinprovning ingår för 2 795 kronor.


9. Prova på salsa

Låt brudparet prova på den eldiga och sensuella dansen salsa! 


10. Dinner in the dark

Med den här häftiga upplevelsen får paret prova på att äta middag tillsammans – helt i mörker. Att inte se något gör att se andra sinnena, som smaksinnen, förstärks. Upplevelsen kostar 1 990 kronor.


11. The Nest

The Nest är Scandic Downtown Campers nya wellnessavdelning, med bland annat uppvärmd utomhuspool och en bastu format som ett fågelbo. För 1 990 kronor ingår tillgång till hela avdelningen, produkter för DIY-behandling och frukost eller lunch.


12. Forsränning

Perfekt för det äventyrliga paret! Ge bort en forsränning – en spännande och riktigt rolig aktivitet.


Spana in resten av Live its grymma upplevelser här

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.