Måndag 6 Dec
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

12 oväntade julklappar till pojkvännen som redan har allt

Vet du inte vad du ska ge mannen i ditt liv, som redan har allting? Här är 12 presenter som han nog inte väntar sig, men som är roliga att få.

Läs mer

Visa att du verkligen tycker om pojkvännen med en julklapp eller två! Presenter är alltid svårt, men det finns så mycket roligt att välja mellan.

1. En cool t-shirt till din superhjälte

Perfekt present att ge till mannen i ditt liv! Här är en skön t-shirt för 199 kronor. Du hittar den hos Partykungen.

2. Ring for beer

En öl? Här har du en klocka att ringa i för att få en serverad. Den här klockan ger du bort med en liten risk, med tanke på att den kan överanvändas. Kolla in den här.

3. Handboken för skägg

Nu kan alla skäggbärare få chansen att lära sig hur man tar hand om skägget! En faktabok med tips och råd om skägg, intimhår samt hur det ska skötas och ansas.

Du får veta allt om mustasch, polisonger, skäggskötsel, kroppshår och rakning. Det här är definitivt den mest ultimata presenten till den som snart firar födelsedag eller julafton. Finns hos Partykungen för 149 kronor.

4. Cool dörrmatta

Låt Darth Vader vakta hallen, och välkomna alla gästerna till den mörka sidan. Liksom varför ha en vanlig dörrmatta när man kan ha den här? Den finns hos Partykungen och blir din för 199 kronor.

5. Ninja Wallet

18 verktyg i en liten pryl, som är lika stort som ett kreditkort! Det här är alltså ett multiverktyg. Äntligen kan du sluta använda naglar och tänder för att fixa det som behöver lagas, eller för att få upp burkar, flaskor och lock.

Ninja Wallet gör allt det där och mycket mer. Fungerar till och med som skruvmejsel! Läs mer om det här.

6. Star Wars-ryggsäck

Om pojkvännen är en typisk Star Wars-nörd, så kommer den här coola ryggsäcken att tas emot med tacksamhet. Du hittar den här för 499 kronor.

7. Kåtpiller

Vill du ge något extra oväntat i julklapp? Här är en tablettask med mjukt lakritsgodis. Lakrits inte bara gott, utan är också potenshöjande! Dessutom smakar det extra bra i sällskap av din käresta.

Testa får du se vad som händer! Här hittar du Kåtpiller.

8. Minikyl

Unna mannen i ditt liv en minikyl. Perfekt för den som spelar, eller spenderar mycket tid på ett kontor. Eller bara någon som vill ha nära tillgång till kalla drycker eller snacks. Du hittar minikylen här.

9. Whiskystenar

Is har en tendens att smälta lite för snabbt, och sedan göra drycken alldeles för blaskig. Det kan du undvika med whiskystenar

Chillrocks Whiskystenar är tillverkade av grå, hård sten som klarar av att frysas ned, och som du sedan kan lägga i glaset. Levereras i 9-pack – du hittar dem här för 199 kronor.

10. Beerpager

Är din kille en sådan som tappar bort ölen hela tiden? Inte kommer ihåg vart han ställt den? Ja, men då är det här den perfekta prylen. En BeerPager. Läs mer om hur den fungerar här.

11. På tal om öl

"Jag ska bara ta liten öl" är kanske något du hört ett antal gånger. Med det här glaset kan han ta just det, en liten öl – det vill säga bokstavligt talat ett halvt glas. Här hittar du det halva glaset.

12. För att du älskar honom

Choklad är en riktigt klassisk present, och det går aldrig fel. Den här stiliga förpackningen är romantiskt röd med snygga, silvriga detaljer och den innehåller smaskiga, hjärtformade chokladpraliner! Du hittar dem här.