Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

10 tips på grejer att lägga i påskägget till pojkvännen

Vad ska man lägga i påskägget till pojkvännen?
Vad ska man lägga i påskägget till pojkvännen?. Foto: Foto: Brent Hofacker/Shutterstock.com

Vad ska man fylla påskägget med i år? Speciellt påskägget till pojkvännen ska ju bli riktigt fint, eftersom att han ger stöd och alltid finns där!


Läs mer

För att ett påskägg ska kännas riktigt smarrigt måste man ju fylla det med massor av smått och gott... Här ger vi 10 grymma tips på fina småprylar att slänga ned i årets ägg till påskfirandet!

Påskägg: Fodral till airpods

Ett snyggt etui till airpods är en perfekt liten present att slänga ner i påskägget. Detta kommer från märket Woolnut och finns i massor av snygga färger. Vi gillar detta i stilrent svart läder. Här får du just nu 46 procent rabatt.

Påskägg: Hårvax

Fyll ut påskägget med saker som han använder ofta i sin vardag, men som kanske är tråkigt att köpa själv. Det är ett enkelt sätt att samla pluspoäng och du vet till 100 procent att det kommer uppskattas. Klicka hem hans hårvax här för 159 kronor.

Påskägg: Chokladtryfflar

Vad vore väl påskägget utan godis? Inte mycket att ha om vi ska vara ärliga. Vi rekommenderar detta romantiska kit med chokladtryfflar. Det är ju trots allt ett påskägg till din älskade pojkvän. De blir dina för bara 59 kronor.

Påskägg: Snygg korthållare

En fin plånbok som han kan förvara alla sina betalkort i är en grymt bra present att ge till pojkvännen. Den här är gjord i ljust läder och kommer från Royal Republiq. Du hittar den här för 400 kronor.

Påskägg: Doftljus med fint budskap

Säg det med ett doftljus! Det här doftljuset förmedlar ett fint budskap till din pojkvän med texten "Tack för att du finns". Endast 69 kronor här.

Påskägg: En bodylotion

Den här doften från Rituals är helt magisk. Lägg den i påskägget och vips så får du en pojkvän som doftar underbart gott. Finns att köpa här.

Påskägg: Snygga solglasögon

Varför inte slänga med ett par riktigt snygga solglasögon i påskägget i år? De här kommer från märlket CHPO och Kostar bara 299 kronor här.

Påskägg: Stilren ansiktsmask 

Det här är en väldigt aktuell present. Har din kille också tröttnat på att köpa engångsmunskydd förpackade i plast som är dåliga för miljön? Ge honom då den här ansiktsmasken med tvättbara filter. Den är stilren och bättre för miljön. Finns att klicka hem för en billig peng här.

Påskägg: Sexleksak

Varför inte hetta upp stämningen lagom till påsk? Det här är en sexleksak från märket We-Vibe, som specialiserar sig i sexleksaker för par. Även denna "ring" är till för att ge njutning åt er båda samtidigt. Du hittar den här.

Påskägg: Spel Call of Duty

Har han köpt ett Playstation 5? Då kommer han älska att få ett nytt spel. Call of Duty: Black Ops Cold War är ett av de mest populära spelen just nu. Det blir ditt för 849 kronor här.


Läs även: Present till pojkvän: Här hittar du våra bästa tips

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.