Söndag 23 Jan
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

25 perfekta julklappar till din morbror – alla under 400 kronor

Glad kille julafton, julklappar, gran
Vi har listat 25 perfekta julklappar att ge till din morbror!. Foto:

Morbror är inte den lättaste personen att köpa en grym julklapp till. Så för att underlätta nu innan julruschen har vi listat 25 prylar, han garanterat kommer älska.

Läs mer

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Spana in denna lista med 25 perfekta prylar att ge din morbror i julklapp! 

1. Vädervarnare

Det du ser på bilden ovan är en vädervarnare som ska förutspå vädret. En ovanlig pryl som samtidigt är en snygg inredningsdetalj. Vi skulle säga att det är en perfekt julklapp till din morbror. Här kan du klicka hem vädervarnaren.

2. Telefonhållare

Häng telefonen runt halsen eller ställ den på ett bord med den här smarta hållaren som frigör händerna till annat kul. Här finns den att klicka hem.

3. USB-kylskåp

En perfekt julklapp, den lilla kylen som du kan ha vid TV:n eller jobbet, som alltid håller drycken kall. En pryl han garanterat inte skulle köpa till sig själv, men älska. Här finns minikylen att köpa!

4. Bordpingis

Stanna inne och spela pingis med det här enkla setet som gör att du kan spela pingis på matbordet.Setet som finns här för 199 kronor, innehåller racket, bollar och ett nät. 

5. Mössa med inbyggda lurar

Denna mössa med inbyggda hörlurar är perfekt för dig som vill ha en snygg mössa och ha ett par riktigt bra hörlurar. Här hittar du den.

6.Trådlösa hörlurar

Tänk vad skönt med ett par smarta lurar utan sladd, han kommer älska dem. Spana in dessa hörlurar för endast 249 kronor.

7. Elektrisk potatisskalare

Denna pryl skalar potatisen åt dig! Det tar bara några minuter och är sedan enkel att rengöra. En perfekt julklapp att ge din morbror. Här hittar du den elektriska potatisskalaren.

8. Pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt! Han skulle garanterat älska den.

9. Boombox högtalare

Vad sägs om att ge bort en grym högtalare från JBL? Här hittar du den.

10. Twist pong

Liva upp julen genom att ge bort ett Twist Pong, han kommer garanterat älska det. Så kan ni sedan spela det på släktträffen. Spelet finns att köpa här för 149 kronor. 

11. Massagekudde

Med en massagekudde kan du få massage hela dagarna om så önskas- till samma pris som en timmas massage. Den här kan han använda var han än är och lindrar verkligen upp knutar och spänningar i kroppen. 

12. Vinlåda

Den här fina vinlådan är en perfekt present till morbrorn som älskar vin. Du hittar den här.

13. Nostalgigodis

Han kommer garanterat få fina minnen sin barndom och "det var bättre förr". Du hittar massvis med retrogodis här. De är så älskade. 

14. Gosig och smart filt

Filten är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att man slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som man använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 399 kronor.

15. Cocktailset

Ge bort ett cocktailset. Paketet innehåller alla verktyg som behövs för att göra dem riktigt proffsiga.Klicka hem det här för 299 kronor.

16. Gör egen glass

Med det här glasskitet kan han göra eget glass. För endast 399 kronor blir den här din. En väldigt populär pryl vi sett på många sociala medier.

17. Korvgiljotin

Det är inte många som har en giljotin hemma, men de är verkligen grymma. Älskar han chark så är detta julklappen du borde satsa på. Här hittar du den.

18. Gör egna chips

Älskar han chips? Varför köpa egna när han enkelt kan göra egna med det här lilla redskapet? Perfekt pryl till chipsälskaren!

19. Toalettgolf

Det är inte helt lätt att völja ut en julklapp till sin morbror. Så vill du satsa på något kul är detta perfekt, golf på toaletten han kan roa sig med. Här hittar du den för 199 kronor.

20. Sällskapsspelet iKNOW

Tror han att han vet svaret på typ alla frågor? Då måste nu spela det här spelet med släkten. Det finns att köpa här.

21. Rakförkläde

Har han en respektive? Kanske är detta julklappen hen kommer tacka dig för! Förklädet finns här för 69 kronor.

22. Dödskalleflaska

Den här dödskallekaraffen är riktigt häftig och en utmärkt present till din morbror - du hittar den här.

23.Kort - du kommer alltid att vara äldre än mig

Har du och din morbror den där skämtsamma jargongen sinsemellan kan det är kortet bli en riktig hit. Klicka hem det här för endast 19 kronor.

24. Självlysande spelkort

Om din morbror tycker om att spela kort kan de här häftiga självlysande spelkorten vara en skojig present - endast 99 kronor här.

25. Verktygsbestick

Häftiga bestick som är en utmärkt present till någon som älskar fordon -du hittar dem här.