15 riktigt fina presenter till pojkvännen - som du nu kan fynda

Här hittar du presenter du kan ge en helt vanlig dag, bara för att du älskar honom. Men även den perfekta födelsedagspresenten.


Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

1. Converse

Slå till på ett par Converse när de endast kostar 357 kronor. Din pojkvän behöver inte få veta om priset. 

2. Steamer Philips

Det här är kanske inte den roligaste presenten men din pojkvän kommer garanterad bli överlycklig över att inte stryka skjortor i framtiden. Du hittar den här - just nu endast 990 kronor (ordinarie pris: 1 190 kronor).

3. Celsius

Älskar din pojkvän Celsius och att träna? Då bör det vara ett självklart val att klicka hem ett flak för endast 329 kronor. Smakerna är många och du kan hitta dem alla här.

4. PlayStation 5 eller Xbox Series S

Att ge bort en spelkonsoll till personen man älskar är nog den bästa presenten du kan ge. Du kan räkna med några kvällar där fokus är på TV:n men du kan också räkna med många roliga spelkvällar och en otroligt nöjd kille. Här hittar du Xbox Series S.

 Och HÄR hittar du PlayStation 5.

5. Gamingmus

Klicka hem en gamingmus till din pojkvän och han kommer förstå att du älskar honom. Just nu är den här musen från Asos rejält nedsatt i pris och du kan klicka hem den här.

6. Apple AirPods


Om din pojkvän inte har ett par Apple AirPods lär han vilja ha det omgående - annars är han nämligen ensam och det vill man inte vara. Här hittar du dem för endast 2 899 kronor.

7. Adidasskor från Pharrel Williams

Ge din fina pojkvän ett par Pharrel Williams skor från Adidas och han kommer bli nöjd. Och förhoppningsvis du. Klicka hem den här.

8. FIFA 22

FIFA 22 är den perfekta presenten om din pojkvän älskar fotboll. Här hittar du  det populära spelet.

9. Armani parfym


En parfym kan aldrig slå fel och uppskattas av både parter. Men glöm inte att köpa en som luktar gott. Om du vill vara på den säkra sidan, bör du köpa den här från Armani som har en väldigt maskulin doft. Kostar endast 509 kronor just nu - du hittar den här.

10. Klocka från GANT

Eller varför inte en klocka från GANT i brunt läder och med stilren urtavla? Kostar endast 1 249 kronor just nu och passar till alla outfits. Du hittar den här.

11. Ryggsäck från Eastpark

Snygg väska som din pojkvän kan ha till träningen, skolan eller till jobbet. Och rymmer allt som behövs för en dag. Sa vi att den är jäkligt snygg också? Här hittar du den.

12. Gjutjärnsgryta 


Överraska din matglada pojkvän med en gjutjärnsgryta från Le Creuset i absolut toppkvalité. Klicka hem den här.

13. Ölglas från Iittala

Moderna ölglas med tunt glas och rymmer 48 cl vätska. Precis som det ska vara. Finns att köpa här.

14. Fitbit Charge 5

Med ett aktivitetsarmband kan din pojkvän hålla koll på sin träning betydligt bättre än innan. Den populäraste just nu heter Fitbit Charge 5 och den hittar du här.

14. Träningsshorts


Nya träningskläder är alltid uppskattat att få och träningspassen blir betydligt lättare om man känner sig snygg. Med ett par shorts som har en muskelstödjande innerbyxa är man även snäll mot sin kropp. Du hittar dem här.

15. Jacka från Peak Performance

Stilren och varm jacka från Peak Performance som funkar galant under hösten och lite varmare dagar i vinter. Här hittar du den.

Foto: Pixabay

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.