- Foto: Roman Samborskyi/ Shutterstock / Åhlens / Cervera

17 grymma presenter till honom

Här är perfekta presenter till honom, oavsett om det är en vän eller din käresta.


Artikeln innehåller kommersiella länkar

Fyller brorsan, pojkvännen eller bästa kompisen år? Är presentidéerna slut? Ta't lugnt. Vi har de bästa presentförslagen som passar perfekt till honom! 

1. Hörlurar från Marshall

Om han lyssnar mycket på musik, podcasts eller ljudböcker så är det faktiskt värt att satsa lite extra på ett par shjyssta hörlurar.

De här trådlösa lurarna har 30 timmars uppspelning per laddning och kommer från Marshall. En perfekt present till honom, som visar hur mycket du tycker om personen i fråga. Spana in hörlurarna här!

2. Himalaya Saltsten + ställning


En Himalaya Saltsten + ställning är en otippad och därmed rolig present för den matintresserade!  Stenen kan användas både för servering av olika kalla maträtter men det går också att tillaga mat direkt på stenen genom att först värma upp den i ugn. Kostar dessutom under femhundringen!

4. Hemmaspa-kit från Rituals

Det blir inte bättre än ett gåvoset från Rituals! Med den här presenten får din brorsa, kompis eller pojkvän den perfekta hemmaspa-upplevelsen. Du hittar kitet här!

5. Solglasögon till sommaren

Klassiska retrobågar är riktigt trendigt och sjukt snyggt. Ray-Ban går alltid hem, och de här finns att hitta här!


6. Parfymen som toppar listan

Paco Rabannes lyxigt guldiga parfym har varit populär länge. Du kan till exempel köpa parfymen här! Passar året om!

7. Morgonrock

Hur härligt är det inte att få en morgonrock av ekologisk bomull? Den här presenten blir ju vem som helst glad för och kostar under 300! Du hittar den här.

8. Ugnsformset

Fint ugnsformset från välkända märket Le Creuset. Så perfekt present och som dessutom är nedsatt just nu! Passa på att fynda här!

10. Happy Socks


Vem blir inte glad av dessa färgglada strumpor? Happy Socks finns i alla möjliga färger och mönster och du hittar dem här!

11. Skäggvård

Visste du att det finns produkter till skägget? Om du då har en skäggig kille, brorsa eller kompis passar det väldigt bra med några produkter för att ta hand om det. 

Oljan mjukgör och återfuktar och balmet fungerar ungefär som balsam, och för styling. Skägg är ju väldigt trendigt, och då passar de här produkterna! 

12.  Birkenstock

De här klassiska tofflorna blir nog vem som helst överlyckliga av! De är både bekväma och trendiga. En väl värd investering till någon du tycker om. Finns att köpa här!

13. OneBlade.

Raka, trimma eller skapa tydliga linjer med rakning. En favorit bland många skäggbärare! Kolla in den här.

14. Miljövänlig och snygg ryggsäck

En ryggsäck är alltid bra att ha och den här snygga från Sandqvist är inte bara rymlig och snygg – den är också vävd av ekologisk bomull och återvunnen polyester! En väl värd investering till någon du håller kär, du hittar väskan här.

16. Sällskapspel

Sällskapsspel är alltid kul och passar bra som present till både din partner eller din bästis! Du hittar en mängd spel här!

17. Forma hårt


Det här kan vara det drygaste hårvaxet någonsin! Det är väldigt hårt i sin konsistens, därav namnet. Frisyren håller sig hela dagen och vaxet torkar snabbt. Här hittar du 150 ml för 199 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.