Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

17 grymma presenter till honom

. Foto: Roman Samborskyi/ Shutterstock / Åhlens / Cervera

Här är perfekta presenter till honom, oavsett om det är en vän eller din käresta.


Läs mer

Fyller brorsan, pojkvännen eller bästa kompisen år? Är presentidéerna slut? Ta't lugnt. Vi har de bästa presentförslagen som passar perfekt till honom! 

1. Hörlurar från Marshall

Om han lyssnar mycket på musik, podcasts eller ljudböcker så är det faktiskt värt att satsa lite extra på ett par shjyssta hörlurar.

De här trådlösa lurarna har 30 timmars uppspelning per laddning och kommer från Marshall. En perfekt present till honom, som visar hur mycket du tycker om personen i fråga. Spana in hörlurarna här!

2. Himalaya Saltsten + ställning


En Himalaya Saltsten + ställning är en otippad och därmed rolig present för den matintresserade!  Stenen kan användas både för servering av olika kalla maträtter men det går också att tillaga mat direkt på stenen genom att först värma upp den i ugn. Kostar dessutom under femhundringen!


3. Aktivitetsarmband

Ett aktivitetsarmband är grymt bra för den som tränar eller rör på sig mycket! Kolla in armbandet här!


4. Hemmaspa-kitfrån Rituals

Det blir inte bättre än ett gåvoset från Rituals! Med den här presenten får din brorsa, kompis eller pojkvän den perfekta hemmaspa-upplevelsen. Du hittar kitet här!


4. Laddningsplatta till mobilen

Tappar han alltid bort sin laddare? Här hittar du en laddningsplatta till kanonpris. Stilren att ha på skrivbordet, eller varför inte nattduksbordet. 

5. Solglasögon till sommaren

Klassiska retrobågar är riktigt trendigt och sjukt snyggt. Ray-Ban går alltid hem, och de här finns att hitta här!.

6. Parfymen som toppar listan

Paco Rabannes lyxigt guldiga parfym har varit populär länge. Du kan till exempel köpa parfymen här! Passar året om!

7. Morgonrock

Hur härligt är det inte att få en morgonrock av ekologisk bomull? Den här presenten blir ju vem som helst glad för och kostar under 300! Du hittar den här.


8. Ugnsformset

Fint ugnsformset från välkända märket Le Creuset. Så perfekt present och som dessutom är nedsatt just nu! Passa på att fynda här!

9. Presentkort på Nextory 

Det här är en toppenpresent! Många har svårt att hitta tid i vardagen för läsning, då är Nextory perfekt eftersom man läser böcker eller ljudböcker direkt på mobilen eller läsplattan. Du väljer själv hur många månader du vill ge bort och vilken typ av abonnemang. Läs mer här!

10. Happy Socks


Vem blir inte glad av dessa färgglada strumpor? Happy Socks finns i alla möjliga färger och mönster och du hittar dem här!


11. Skäggvård

Visste du att det finns produkter till skägget? Om du då har en skäggig kille, brorsa eller kompis passar det väldigt bra med några produkter för att ta hand om det. 

Oljan mjukgör och återfuktar och balmet fungerar ungefär som balsam, och för styling. Skägg är ju väldigt trendigt, och då passar de här produkterna! 


12.  Birkenstock

De här klassiska tofflorna blir nog vem som helst överlyckliga av! De är både bekväma och trendiga. En väl värd investering till någon du tycker om. Finns att köpa här!


13. OneBlade.

Raka, trimma eller skapa tydliga linjer med OneBlade. En favorit bland många skäggbärare! Kolla in den här.14. Miljövänlig och snygg ryggsäck

En ryggsäck är alltid bra att ha och den här snygga från Sandqvist är inte bara rymlig och snygg – den är också vävd av ekologisk bomull och återvunnen polyester! En väl värd investering till någon du håller kär, du hittar väskan här.


15. Snygga bordstabletter

Det här är en perfekt present till någon som har ett öga för inredning och tycker om naturmaterial, bordstabletterna är nämligen gjorda av sjögräs! De säljs i 2-pack och du hittar dem här16. Sällskapspel

Sällskapsspel är alltid kul och passar bra som present till både din partner eller din bästis! Du hittar en mängd spel här!


17. Forma hårt


Det här kan vara det drygaste hårvaxet någonsin! Det är väldigt hårt i sin konsistens, därav namnet. Frisyren håller sig hela dagen och vaxet torkar snabbt. Här hittar du 150 ml för 199 kronor.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.