Måndag 6 Dec
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

18 sjukt roliga julklappar – som din pojkvän skulle älska

Man med present och tomteluva. Ett par som får present.
Vi har listat 18 klappar din pojkvän garanterat skulle älska julen 2018. Foto:

Spana in denna lista med 18 riktigt härliga klappar att överraska din älskling med i jul. Ovanliga prylar som kommer göra honom sjukt glad.

Vill du ge din pojkvän det där lilla extra i jul, som är sjukt kul? Vi har listat ovanliga saker som han skulle älska.

1. Cocktailset 

Hur fin julklapp är inte detta? I en box får du ett helt set med allt som behövs för den perfekta drinken. Här finns setet att köpa för 299 kronor.

 2. Trådlös boombox

Denna högtalare är sjukt smart, då det inte behövs några kablar eller krångliga anslutningar. Du placerar mobilen på högtalaren och vips strömmar musiken. Här blir den din för 399 kronor. 

3. Öl-backpack 

Uppskattar din partner öl kan detta vara en sjukt rolig julklapp. Nu kan han maxa sitt öldrickande. Här finns denna att köpa.

4. Sexigt spel

Hetta till det i kylan med lite roliga utmaningar i sängkammaren tillsammans med detta roliga spel. Läs mer och köp spelet här.

5. Egen glassbuffé

Det är enkelt och kul att göra egen glass. Det kan bli en rolig sak som ni gör tillsammans. För endast 299 kronor blir den här din. Ät den samtidigt som ni kollar Netflix och chillar. 

6. Kökstimer

Gör matlagningen roligare med en hamburgare som timer. Den finns att klicka hem här för 49 kronor.

7. Egen liten kyl

Det här smarta lilla kylskåpet som ansluts med USB går att ställa på skrivbordet, hur mysigt för honom? Det kostar 299 kronor här.

8. Rolig powerbank

Alla borde ha en powerbank så man slipper paniken om batteriet tar slut. Den här powerbanken blir din för 199 kronor. Och väldigt kul att ge honom en smart bajskorv. 

9. Stålkuber som kyler drinken

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter och späder ner din drink. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

10. Högtalare till duschen

Kanske älskar din pojkvän att sjunga i duschen? Den här högtalaren är gjord för att ha i badrummet. Den blir din här för 199 kronor.

11. Kudde med inbyggd högtalare

Somnar han lättare om han lyssnar på musik eller en podd? Den här kudden har en inbyggd högtalare som bara han kan höra. Klicka hem den här. En fin tanke så han lättare kan somna utan en jobbig lur i örat.

12. Vinprovningsset

Det här är en perfekt present om han älskar vin, eller vill lära sig mer om det. Setet innehåller allt du behöver för en kväll med egen vinprovning! Du hittar det här för 199 kronor.

13. Grip 'n go mobilhållare

Denna hållare placeras på rutan för att smidigt kunna navigera på skärmen. Kan även placeras på andra platser där du behöver få upp mobilen. Den finns här för 69 kronor. Eller så kan han följa fotbollsmatchen samtidigt.

14. Ninja wallet

18 verktyg i ett! Med det här smarta multiverktyget i form av ett kreditkort kommer du kunna fixa det mesta. Klicka hem det här, och låt honom känna sig som en händig man, vid alla tillfällen. 

15. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet – till och med Darwin använde en. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här. Annorlunda julklapp, men väldigt kul att få.

16. Läsglasögon

Med de här glasögonen kan han läsa när han ligger ner, utan att behöva anstränga armarna för mycket när han måste hålla upp boken. Glasögonen har alltså någon typ av speglande glas, som gör att du enkelt får in texten i ditt synfält utan att vinkla huvudet. Här hittar du dem.

17. Ägg och bacon

Med denna skål blir frukosten klar på nolltid, bara att knäcka ägg, lägga i några baconskivor och köra in den i micron. Hur bekvämt för honom? Klicka hem den här för 99 kronor. Han kommer spara massor av tid.

18. Kudde för surfplattan

Den här kudden är perfekt när han kommer hem och ska lägga sig och chilla med sin surfplatta. Den ger stöd så att han slipper hålla i den när han surfar. Du hittar den hos Partykungen.