10 riktigt roliga julklappar – som kostar under 100 kronor

Om du inte vill spendera en förmögenhet på julklappar ska du spana in den här listan som vi har samlat ihop med saker för under 100 kronor.


Letar du efter en rolig julklapp till julklappsspelet eller som en julklapp till någon du tycker om? Med sakerna i den här listan behöver du inte spendera en förmögenhet eftersom att alla kostar under 100 kronor. 

1. Ice cube of Sweden

Med de här isbitarna slipper du utspädd dricka eftersom att de är gjorda av täljsten. De är även riktigt bra på att hålla kyla och värme. Här hittar du stenarna.

2. Roligt spel för stora och små


Är det en lång väntan på att något ska hända under julen så är det här spelet med kluriga gåtor för stora och små helt perfekt. Ännu bättre är det att spelet kostar under 100-lappen. Du hittar spelet här.

3.Litet bordtennisset

Väldigt litet bordtennisset som du kan ta med dig överallt. Bara att sätta upp nätet och börja spela. Här hittar du det.

4. Uppblåsbar öltunna

Denna uppblåsbara öltunna kommer definitivt att vara en unik present i julklappspelet. Praktisk och rolig förvaring av öl för kylning. Tunnan rymmer cirka 10 liter. Du hittar öltunnan här.

5. Lyxig mugg i guld

Lyxig mugg som föreställer en dödskalle i guld. Ingen behöver ju veta att du inte spenderade en förmögenhet på julklappen... Klicka hem den här.

6. Multiverktyg

Det kan vara jobbigt att ta med sig halva verktygslådan när man ska iväg. Då är det perfekt att ha med sig ett enkelt och litet multiverktyg att fixa problemet med. Här kan du köpa multiverktyget.

7. Present till den som redan har allt

Med den här presenten kan det sluta lite hur som helst - antingen får mottagaren sig ett gott skratt - eller så blir du ihjälslagen. Skadar ju inte att testa... Eller? Rolig present till en billig peng. Du hittar den här.

8. Lysande flaskpropp

Förvandla dina flaskor till riktigt snygga lampor. Denna flaskpropp är även en lampa som lyser upp flaskan och gör den till en fin dekoration i ditt hem. Köp den här.

9. Vinglasrack i guld

Det här lyxiga vinglasracket i guld får ditt vardagsrum att förvandlas till en riktig bar. Smart och rolig present som uppskattas av vinälskaren. Du hittar den här.

10. Smart barkniv

Skapa tjusiga fruktstrimlor som du kan hänga på glaskanten. Med 3 olika blad kommer du garanterat att bli en mästare bakom bardisken med den här kniven! Här hittar du den.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.