Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

10 riktigt roliga julklappar – som kostar under 100 kronor

- 21/11/2019, 15:03

Om du inte vill spendera en förmögenhet på julklappar ska du spana in den här listan som vi har samlat ihop med saker för under 100 kronor.

Letar du efter en rolig julklapp till julklappsspelet eller som en julklapp till någon du tycker om? Med sakerna i den här listan behöver du inte spendera en förmögenhet eftersom att alla kostar under 100 kronor. 

1. Ice cube of Sweden

Med de här isbitarna slipper du utspädd dricka eftersom att de är gjorda av täljsten. De är även riktigt bra på att hålla kyla och värme. Här hittar du stenarna.

2. Jultärningar

Är det en lång väntan på att något ska hända under julen så är de här tärningarna perfekta. Kasta tärningarna och se vad ni ska hitta på. Här finns jultärningarna.

3.Litet bordtennisset

Väldigt litet bordtennisset som du kan ta med dig överallt. Bara att sätta upp nätet och börja spela. Här hittar du det.

4. Frysbart ölglas

Glaset innehåller en speciell vätska som snabbt fryser till is när du placerar muggen i frysen. Detta glas håller drickan kall i upp till 3 timmar. Här köper du glaset.

5. Mugg för vänsterhänta

Muggen är inte för dig som är högerhänt. Om du försöker dricka ur den här kommer du att spilla i knät. Du måste alltså drick med vänsterhanden. Muggen kan du köpa här.

6. Multiverktyg

Det kan vara jobbigt att ta med sig halva verktygslådan när man ska iväg. Då är det perfekt att ha med sig ett enkelt och litet multiverktyg att fixa problemet med. Här kan du köpa multiverktyget.

7. Tårtspade

Hatar du när någon förstör hela tårtan eller tycker det är orättvist om alla inte får lika stor bit av tårtan? Med den här tårtspaden blir alla bitar lika och ingen behöver förstöra hela tårtan för att få sin bit. Tårtspaden kan du köpa här.

8. Lysande flaskpropp

Förvandla dina flaskor till riktigt snygga lampor. Denna flaskpropp är även en lampa som lyser upp flaskan och gör den till en fin dekoration i ditt hem. Köp den här.

9. Pommes frites hållare

Servera din familj och vänner pommes frites i denna stiliga hållare. Det kommer verkligen att se proffsigt ut och det ger även en känsla av att man befinner sig i London. Här kan du köpa hållaren. 

10. Smart barkniv

Skapa tjusiga fruktstrimlor som du kan hänga på glaskanten. Med 3 olika blad kommer du garanterat att bli en mästare bakom bardisken med den här kniven! Här hittar du den.