Är du på jakt efter den perfekta julklappen till personen som älskar skönhet. Introducera hen för K-Beauty ansiktsmasker! Vad är K-Beauty?
Är du på jakt efter den perfekta julklappen till personen som älskar skönhet. Introducera hen för K-Beauty ansiktsmasker! Vad är K-Beauty? - Foto: Shutterstock, Let Me Skin

Julklappstips: K-Beauty koreansk hudvård och ansiktsmasker

Är du på jakt efter den perfekta julklappen till personen som älskar skönhet. Introducera hen för K-Beauty ansiktsmasker! Vad är K-Beauty? Du hittar svaret och våra bästa tips här!


K-Beauty är ett relativt nytt begrepp inom skönhet på den svenska marknaden. Det är koreansk hudvård som skiljer sig en del från svenska varumärken. Några gemensamma nämnare för K-Beauty produkter är att de innehåller ovanliga ingredienser (så som exempelvis guld eller kol), ingredienserna är otroligt koncentrerade, de innehåller mindre tillsatser än europeisk standard, de är otroligt innovativa och såklart, det bästa av allt, låga priser! 

Bubblande ansiktsmask

En bubblande ansiktsmask påverkar ditt humör positivt lika mycket som den har positiva effekter på din hy. Innehåller hela 15 ingredienser. Bland annat niacinamide och adenosin som ljusar upp huden, ger fukt och avlägsnar döda hudceller. Just nu kan du köpa den till nedsatt pris.

min nya kollektion

DIY ansiktsmask modeling gel

Med detta kit kan du göra din egna ansiktsmask.Ansiktsmasken innehåller hög koncentration av lakritsextrakt, limeextrakt, C-vitamin och Schizandra Chinensis fruktextrakt (fjärilsranka). Gelen förnyar huden, jämnar ut pigmentförändringar och återställer fuktbalansen i huden. Den är dessutom rolig att använda!

min nya kollektion

Ta hand om torra läppar

Den här produkten är speciellt framtagen för läppar. Steg 1 är en mask som exfolierar läpparna, steg 2 är en återfuktande mask och steg 3 är ett serum. Innehåller massvis av näringsgivande ingredienser och extrakt som ger nytt liv åt torra läppar, samtidigt som de ser fylligare ut. Just nu bara 39 kronor.

min nya kollektion

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!