Du har chansen att få ansiktsfärg, ett par schyssta hörlurar, den officiella matchbollen för UEFA och en specialdesignad halsduk.
Du har chansen att få ansiktsfärg, ett par schyssta hörlurar, den officiella matchbollen för UEFA och en specialdesignad halsduk.

Så får du en egendesignad supporterhalsduk till fotbolls-EM

Som sponsor för EM i fotboll vill Coca-Cola ge dig chansen att få fotbollsrelaterade premier, bland annat en vrålsnygg, egendesignad EM-halsduk.


EM i fotboll avgörs i Frankrike inom kort! Eftersom Coca-Cola är officiell partner till UEFA EURO 2016 vill de ge dig en möjlighet att få fotbollsrelaterade premier.

Genom att registrera koderna, som du hittar på insidan av korken på din Coke, kan du få en egendesignad halsduk, hörlurar, ansiktsfärg eller den officiella matchbollen. Allt för att förgylla din EM-upplevelse!

Bli snyggaste fotbollssupportern

När du har samlat ihop fem koder har du chansen att få en snygg halsduk. Du skapar din egen design genom att skriva in ditt namn och välja vilket av deltagarländerna du hejar på. Halsduken trycks efter dina preferenser, och du får din alldeles egna, personliga supporterhalsduk.

Så här gör du för att vara med

Du hittar koderna på insidan av korkarna på alla Coca-Cola PET-flaskor. Så du har chansen att få premier, oavsett vilken som är din favorit Coke! Du har fram till 31 juli 2016 att lösa in koderna och beställa premier. Antalet premier är begränsat, och fylls på kontinuerligt under kampanjperioden.

Läs mer om premierna och registrera dina koder här.

inizio

Native Tracker

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du peppad inför fotbolls-EM?
Tack för din röst!