ANNONS: Innehåll i samarbete med Loka

Nu kan din favvo-Loka göra comeback – rösta på vilken smak du vill ha!

- 31/10/2016, 10:36 -

Shutterstock

Loka har haft en rad olika smaker på sitt vatten – vissa har varit helt fantastiska och andra har varit udda men spännande. Här är smakerna vi minns.

Loka likes Asia

Året var 2008 när Loka lät Asiens coolhet svepa in över landet med smakerna Himalaya High, Macau Moon och Saigon Sunset. Det var inte i går direkt!

Loka Likes Asia

Loka likes Passion

2009 var ett hett och stormigt år med smakerna Red Hot Strawberry, Stormy Passion och Flirty Apricot. Man blir varm i hela kroppen bara av att tänka på det.

loka likes passion

Loka likes Africa

2010 fick vi smaka på afrikanska smaksensationer i form av välkända frukter i kombination med mer exotiska smaker: Mango & Marula, Melon & Baobab och Rooibos & Citron. Hiss eller diss, det är frågan.

Loka likes Africa

Loka likes L.A

Sommaren 2011 var då drömmarnas stad kom på besök till Sverige, med de drömmiga smakerna kokos, ananas och persika.

loka likes l.a

Loka likes Mash-ups

Det här var faktiskt ganska galet. Man trodde väl aldrig att jordgubbar och grädde – nej förlåt – jordgubbar och lakrits skulle vara en toppenkombo? Men bevisligen så är de omaka paren de allra intressantaste. Här fick vi även chocka våra smaklökar med Banan & Kiwano och Päron & Pitanga. Det var 2012, minns du?

loka likes mash-ups

Loka likes Old School

Året efter tyckte tydligen Loka att vi var redo för det kanske galnaste hittills: Loka likes Old School som flirtade med prickiga kjolar, brylcrème och jukeboxes med smaker som Strawberry Ice Cream, Lemon Pie och Chocolate Shake. Man drack alltså vatten som smakade jordgubbsglass, det var som att munnen och hjärnan inte kunde kommunicera med varandra ordentligt – förvirringen var total.

För att låta oss stanna kvar i en tid då det kändes som att man skulle springa på Danny Zuko när som helst lät de även 2014 vara ett old school-år. Då fick vi njuta av Vanilla Soft Serve, Pear Ice Pop och den åtråvärda jordgubbsglassen gjorde comeback. Ja, det var bättre förr.

loka likes old school

Loka likes Candy

2015 var året vi drack vårt lördagsgodis hela veckan. Vem trodde att det skulle vara gott med bubbelvatten som smakar hallonlakritsskalle, rosa svampar och godispersika. Men varför inte, liksom?

loka likes candy

Loka likes too much

I år var året då det ballade ur lite – många trodde inte att det gick att ta smakerna längre, men det gjorde det. Loka erkänner i ett pressmeddelande att Loka Likes Too Much var lite, ja, too much helt enkelt. Chokladbollssmaken var ju väldigt speciell, men lätt den mest spännande hittills.

Det är lätt att chokladbollen får all uppmärksamhet, men Frozen Yoghurt Hallon och Mango Pannacotta får inte glömmas bort – de är garanterat mångas favoriter och förtjänar att bli ihågkomna.

loka likes too much

2017

Visst blir man lite nostalgisk? Vissa av smakerna är förknippade med härliga sommarminnen och perioder i ens liv. Det härliga är att du kan rösta tillbaka din favoritsmak inför sommaren 2017, dessutom kommer det finnas tre bubblare. Just nu leder dessa fem smaker: Pineapple Crush, Stormy Passionfruit, Hallonlakritsskalle, Coconut Dream och Pear Ice Pop. Är det någon av dem du vill ha tillbaka eller har du en annan favorit?

Rösta här för att få chansen att hänga med din favoritsmak hela nästa sommar igen.