- Foto: BILDBYRN / BILDBYRN

Sugen på fotboll? Här är matcherna du inte får missa

Här är veckans hetaste matcher och här går det att se dem.


Fotboll, fotboll och fotboll. För oss som bara har fotboll på hjärnan så vill vi komma åt sporten så mycket som möjligt. Och det är ju faktiskt inte svårt alls. Det finns nämligen fotboll på tv typ hela tiden.

Här kommer veckans hetaste matcher.

1. Hammarby - Djurgården

En match full med känslor och fina tifon från supportrarna. Vi kan inte garantera den bästa fotbollen men ett Stockholmsderby underhåller alltid tittarna på något sätt. Ska Södermalms stolthet plocka poäng mot Östermalms stolthet eller ska Djurgården äntligen ta hem en trea i ett derby?

Just nu kan du ta del av ett erbjudande från C More där du får deras Premiumpaket med bland annat all sport, serier och filmer för 199 kronor. Ordinarie pris är 449 och det är ingen bindningstid. Här kan du fixa hem matchen.

2. Norrköping - AIK

Klassikermatch som de senaste åren blivit ett toppmöte i och med Norrköpings framgångar. Ett Norrköping som alltid bjuder på fin fotboll. AIK går in i mötet med ett tufft spelschema och skulle nog gärna ta tre poäng för att få andas lite.

Du finner matchen här genom C Mores erbjudande.

3. Norrköping - Göteborg

Ännu en klassikermatch. Göteborg måste nästan ta tre pinnar för att avståndet mot de i toppen inte ska bli för stort. Även här kan vi nästan lova er en underhållande match med Norrköpings kvicka spel.

Här kan du se matchen.

4. Jönköping Södra - Malmö

Gräslag mot gräslag är det inte varje dag vi får se. Många lag har svårt på Stadsparksvallens halvknackiga matta men Malmö kommer nyligen från en match på Friends Arena mot AIK där gräset inte heller var på topp. Det plus, kvalitén i Malmö talar för en Malmö vinst, trots Jönköping Södras fina hemmastatistik.

Ta del av C Mores erbjudande här.

5. Elfsborg - Häcken

Lite ångestmöte. Elfsborg har inte gått så bra som de tänkt och Häcken känns ojämna. Senast förlust mot Östersund på hemmaplan, så kanske dags för tre poäng nu?

Här kan du fixa hem matchen.

Resterande matcher i veckan

Utöver dessa matcher finns det såklart fler matcher som du kan se på både i Allsvenskan och i Superettan. Nedan lister vi några av dem.

I Superettan har vi bland annat Öster mot Norrby och Syrianska mot Dalkurd den tredje juni.

Den fjärde juni ställs Gefle mot Örgryte och Falkenberg - Helsingborg. Och den femte juni har vi bland annat GAIS mot Trelleborg.

I Allsvenskan har vi, förutom ovanstående matcher Östersund - Sundsvall, Kalmar - Örebro den tredje juni och AFC Eskilstuna - AIK, Sirius - Halmstad den fjärde Juni.

Alla dessa matcher och över 1 500 serier samt filmer får du genom C Mores Premiumpaket som du nu får för endast 199 kronor, ordinarie pris 449 kronor. Du hittar erbjudandet här och det är ingen bindningstid.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?