Trött på dick pics? Nu är lösningen här

Dejtingappen GoodOnes erbjuder dig en tjänst som gör att tiden med dick pics kan vara över.


7 av 10 kvinnor säger sig ha fått dick pics eller andra förslag de inte bett om skickade till sig, visar en undersökning som dejtingappen GoodOnes beställt. Motsvarande siffra för män var 3 av 8. 

Nya tjänsten är lösningen på problemet 

72 procent är 72 procent för mycket. Det tycker också dejtingappen GoodOnes som är först i Sverige med att på riktigt ta tag i problemet. 

Här kan du ladda ner appen till iPhone
Här kan du ladda ner appen till Android

När du går med i den kostnadsfria appen legitimerar du dig med den digitala ID-handlingen BankID. I och med att alla legitimerar sig kan de som skickar dick pics eller uppför sig illa bli portade från GoodOnes, de kan helt enkelt inte logga in igen och vara svin. Och nej, GoodOnes ser ingen känslig information när du använder BankID.

I undersökningen fick även kvinnorna frågan om vad de tror skulle bli bättre med BankID. 53 procent trodde att förekomsten av dick pics eller andra opassande bilder skulle försvinna eller minska. 

Och det verkar som att många vill vara en GoodOne, endast ett fåtal har blivit portade från appen. 

– Det ska löna sig att vara en GoodOne. Hos oss premieras användare som är schysta mot andra och har lagt ner tid på sin profil. Det tror vi kommer att leda till snällare och roligare dejting, säger Andreas Bengtsson på GoodOnes. 

Här kan du ladda ner appen till iPhone
Här kan du ladda ner appen till Android

*Undersökningen är genomförd av opinions- och marknadsundersökningsföretaget YouGov. Under perioden 21-27 februari 2017 har sammanlagt 507 intervjuer via internet genomförts med män och kvinnor i åldern 18-40 år i Sverige.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått dick pics skickade till dig?
Tack för din röst!