Anthony Elanga, till vänster, spelade från start när Manchester United 2–0-besegrade Charlton i ligacupen. - Foto: TT

Elanga från start i Uniteds cupseger

Anthony Elanga har fått begränsat med speltid under Manchester Uniteds nye tränare Erik ten Hag.

Men när det vankades kvartsfinal i ligacupen mot Charlton på tisdagen fanns den svenske landslagsspelaren med i startelvan. Den 20-årige anfallaren hade en boll i nät i början av den andra halvleken, ett mål som dock dömdes bort för offside. I övrigt gjorde Elanga inget större avtryck och byttes ut med några minuter kvar av ordinarie tid.

Landslagskompisen Victor Nilsson Lindelöf satt kvar på bänken hela matchen, som Manchester United vann med 3–0.

Däremot fick Alexander Isak hoppa in för sitt Newcastle. Den svenske anfallsstjärnan, som nyligen gjorde comeback efter längre skadefrånvaro, fick knappa 20 minuter på planen i 2–0-segern mot Leicester.

På onsdagen spelas resterande två kvartsfinaler mellan Nottingham och Wolverhampton samt Southampton och Manchester City.