Charlotte Kalla ger ut en ny bok.
Charlotte Kalla ger ut en ny bok. - Foto: Fredrik Sandberg / Pär Bäckström/TT

Charlotte Kalla ger ut självbiografi – efter succén i Let’s Dance

Längdikonen Charlotte Kalla skriver en självbiografi. Den nya boken, som skrivs tillsammans med journalisten Johan Esk, kommer i höst, meddelar 35-åringen på Instagram.


"Det har varit en berg- och dalbana av känslor att blicka tillbaka på viktiga händelser och jag hoppas att min historia också kan fungera som inspiration för andra att följa sina drömmar!", skriver Charlotte Kalla.

Charlotte Kalla ger ut en andra bok

Självbiografin blir Kallas andra bok. "Charlotte Kalla – styrka, teknik och pannben" gavs ut 2017 och handlade om att ge tips till den som är nyfiken på längdskidåkning.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

1 timme sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

2 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

2 timmar sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.