Domaren Anthony Taylor blev trakasserad efter Europa League-finalen.
Domaren Anthony Taylor blev trakasserad efter Europa League-finalen. - Foto: Petr David Josek/AP/TT

Finaldomare trakasserad på flygplats

Domaren Anthony Taylor och hans familj blev trakasserade av Roma-anhängare på flygplatsen dagen efter att engelsmannen dömt Europa League-finalen mellan Roma och Sevilla.


Bilder från sociala medier visar bland annat att Taylor och hans familj eskorteras ut från ett kafé till ett tryggt område. Andra bilder visar en flaska och en stol som kastas i Taylors riktning, uppger Sky Sports.

PGMOL, Premier Leagues domarråd, tar i ett uttalande starkt avstånd från händelsen:

"Vi är bestörta över den oförtjänta och motbjudande hetsen riktat mot Anthony och hans familj. Vi stöttar honom fullt ut".

Sevilla vann finalen efter straffar.

TT
/
Senaste nytt

Stjärnans oro: "Svårt bland allt folk och bilar"

Dokuserie följer Messi i Miami

1 timme sedan
Den argentinska fotbollsstjärnan Lionel Messis flytt till USA och MLS-laget Inter Miami CF har blivit en dokumentärserie som snart har premiär, rapporterar flera medier.

Mudryk bröt måltorkan – Chelsea vann derbyt

igår 23:00
Chelseas säsongsinledning har varit en stor besvikelse. Kanske kommer vändningen nu? Borta mot Fulham tog de en efterlängtad seger, 2–0, och klättrar därmed i tabellen.

Rydström om förbundskaptensjobbet: "Trivs här"

igår 22:20
Om Sverige inte når EM avgår förbundskaptenen Janne Andersson. Är Henrik Rydström eller Olof Mellberg intresserade av jobbet? Ingen aning, säger BP-tränaren Olof Mellberg. Jag trivs alldeles för bra här, säger MFF-tränaren Henrik Rydström.

Okkels jagar guld och skytteligan: "Det är coolt"

igår 22:18
Elfsborg hänger på Malmö FF i tabelltoppen. Och Jeppe Okkels hänger på Isaac Kiese Thelin i toppen av skytteligan. Men jag tar ju hellre guld och att Kiese Thelin vinner skytteligan än tvärtom, säger Elfsborgsanfallaren.

Målvakten bryter tystnaden: "Det är ett trauma"

igår 22:16
Malkolm Nilsson Säfqvist bryter tystnaden. Halmstads BK:s målvakt talar för första gången ut om kampen med den psykiska ohälsan. Det är ett trauma, säger 30-åringen i en intervju med Discovery+.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.