Jennifer Kücükaslan är programledare på Viaplay.
Jennifer Kücükaslan är programledare på Viaplay. - Foto: Anders Wiklund/TT & Marko Säävälä / TT

Jennifer Kücükaslan drar in miljonbelopp – så mycket tjänar Viaplays programledare

Jennifer Kücükaslan har blivit ett välbekant ansikte i Viaplays sportsändningar där hon programleder Premier League-studion och sändningarna från de svenska landslagsmatcherna. Nyheter24 tog reda på hur mycket hon egentligen tjänar.


Jennifer Kücükaslan är programledare hos Viaplay där hon bland annat programleder studiosändningarna från Premier League och det svenska herrlandslagets matcher. Där jobbar hon bland annat med experten Glenn Strömberg, kommentatorn Niklas Holmgren och studioexperten Erik Niva, för att nämna några.

Hon är dessutom syster till SVT:s sportreporter Johan Kücükaslan, något hon pratat om med tidningen Expressen.

– Är det bror eller make? Är de gifta eller är de syskons? är en vanlig fråga. Jag brukar passa på att ta chansen och dementera varje gång jag får ”nej nej, vi är syskon, vi är INTE gifta”, har hon berättat för tidningen. 

Jennifer Kücükaslan har även dykt upp i Kanal 5 under våren 2023 då hon medverkat i Filip Hammars och Fredrik Wikingssons succéprogram ”Alla mot alla”, där hon tävlade tillsammans med Erik Blix.

Johan Kücükaslans galna förberedelser inför På Spåret 2023/2024: "Förstörde min sommar"

Jennifer Kücükaslans inkomst – så mycket tjänar programledaren

Enligt de senaste uppgifterna från Skatteverket, som Nyheter24 tagit del av, tjänade Jennifer Kücükaslan 1 143 600 kronor under inkomståret 2022. Det innebär att hon hade en genomsnittlig lön på 95 300 kronor i månaden. 

Utöver lönen hade hon även ett underskott av kapital på 49 887 kronor under samma period.

Tv-experten Martin Åslunds saftiga miljontillgångar – efter spelarkarriären

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!