Armand Duplantis och Desiré Inglander har varit tillsammans i två år.
Armand Duplantis och Desiré Inglander har varit tillsammans i två år. - Foto: Christine Olsson/Caisa Rasmussen/TT

Frågan om flickvännen Desiré Inglander som får Mondo att svettas: "Trubbel"

I dokumentären "Mondo Man" får Armand Duplantis en fråga som får den 23-åriga stavstjärnan att svettas – och det handlar om att undvika trubbel med flickvännen Desiré Inglander, 22.


I TV4 Plays dokumentär "Mondo Man" följer journalisten Frida Nordstrand stavhopparen Armand "Mondo"  Duplantis, för att ta reda på hur stor 23-åringen kan bli och hur högt han kommer att hoppa. 

Under en intervju undrar Nordstrand vem Duplantis skulle ta med sig till en öde ö. Frågan får Mondo att småsvettas – och han pustar ut när han får reda på att han inte får välja flickvännen Desiré Inglander.

– Jag är glad att du specificerade det, för tänk om jag inte hade sagt henne. Det skulle ha satt mig i trubbel, säger han i dokumentären Mondo Man. 

Här kan du läsa om Mondo Duplantis och Desiré Inglanders festkväll med stjärnparet.

Armand Duplantis i dokumentären Mondo Man

Efter lite betänketid kommer Armand Duplantis fram till vem han skulle välja: pappa och tränare Greg Duplantis. 

– Han är den personen som jag kan prata med längst tid utan att jag ens märker det. Vi kan snacka skit så länge. Vi skulle kunna sitta i 30 år, men det skulle kännas som tio minuter, säger 23-åringen.

Dokumentären Mondo Man – världsstjärnan Armand Duplantis går att se på TV4 Play och sänds måndag 14 augusti klockan 20.00 på TV4, 

Armand Duplantis knep: Så undviker jag bråk med flickvännen Desiré Inglander

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!