Den tidigare ishockeyspelaren Patrick Cehlin har synts i Bianca Ingrossos sällskap.
Den tidigare ishockeyspelaren Patrick Cehlin har synts i Bianca Ingrossos sällskap. - Foto: Stig Kenne/TT och Stella Pictures

Patrick Cehlin syns vid Bianca Ingrossos sida – det här vet vi om den forna hockeyspelaren

Patrick Cehlin har synts i Bianca Ingrossos sällskap, vilket gjort många nyfikna på den tidigare hockeyspelaren. Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som googlas om Patrick Cehlin.


Patrick Cehlins ålder – hur gammal är han?

Patrick Cehlin föddes den 27 juli 1991, vilket innebär att han fyller 33 år under sommaren 2023. 

Patrick Cehlins längd – hur lång är han?

Enligt Elite Prospects är Patrick Cehlin 181 centimeter lång. 

När slutade Patrick Cehlin med ishockey?

Patrick Cehlin tvingades avsluta ishockeykarriären år 2021, men hade då inte spelat hockey sedan 2018, vilket bland andra Aftonbladet rapporterade om.

"Det är med ett sorgset hjärta som jag idag vill meddela att min hockeykarriär är över. Min kropp klarar inte längre av att spela och jag måste prioritera min hälsa", skrev Cehlin i ett inlägg på Instagram då och fortsatte vidare:

"Jag vill från botten av mitt hjärta tacka alla jag har fått stötta på och lära känna via hockeyn, alla lagkamrater, människor runt om klubbarna jag spelat för, alla funktionärer, fans och människor i hockeybubblan, det är tack vare erat engagemang jag har fått ha världens bästa jobb & för att ni gör hockeyn & dess inramning till vad det är."

Patrick Cehlin är mannen som Bianca Ingrosso hänger med på Ibiza

Patrick Cehlins familj – vad hände med pappan?

Patrick Cehlins föräldrar skilde sig 1997 och i Nordic Bets podcast Tek har den forna hockeyspelaren berättat om hur hans pappa, under uppväxten, reste mycket i jobbet och stundtals bodde utomlands. 

– En gång skulle jag och min syrra skulle åka till Australien och hälsa på, men jag ville absolut inte åka för det var någon turnering över jul eller nåt sånt. Så väl ute på Arlanda så går min mamma och syster in på Pressbyrån och jag ser min chans. Jag ville göra allt för att inte åka så jag sprang därifrån och det blev ett jäkla liv med polisen och militären var ute och letade och trodde att jag blivit kidnappad och massa galenskaper, berättade han i avsnittet, enligt sajten Hockeysverige

Numera ska relationen till pappan vara god. 

Vilka klubbar spelade Patrick Cehlin för?

Under karriären spelade Patrick Cehlin för flera olika klubbar, däribland Djurgårdens IF, Milwaukee Admirals och Luleå HF. 

Bianca Ingrossos första ord om Patrik Cehlin

Patrick Cehlin när han spelade för Rögle BK. Foto: Andreas Hillergren/TT

Bor Patrick Cehlin i Stockholm?

Efter att ha bott både i USA och Norrbotten bor Patrick Cehlin i dag i Stockholm.

Har Patrick Cehlin flickvän?

Det är oklart huruvida Patrick Cehlin har fllickvän i dagsläget.

Patrick Cehlin och Bianca Ingrosso – vad har de för relation?

Patrick Cehlin har synts i influencern och entreprenören Bianca Ingrossos sällskap vid flera tillfällen och har själv delat bilder på Ingrosso på sin Instagram.

Patrick Cehlin har synts i Bianca Ingrossos sällskap. Foto: Stella Pictures

När Aftonbladet, i augusti 2023, frågade Ingrosso om relationen till Cehlin svarade hon såhär:

– Nej men det går bra. Han är otrolig, vi ses, alltså han är en jättenära vän till mig. Ehm, och hela hans gäng är underbart, vi har haft en fantastisk sommar, så att vi är jättebra vänner.

På frågan om relationen är mer än bara vänskaplig svarade hon "det vet man inte" och upprepade återigen att Cehlin är "otrolig".

Patrick Cehlins gulliga gest – nya bilderna på Bianca Ingrosso

Heter Patrick Cehlin @mrblondy på Instagram?

Du hittar Patrick Cehlin under namnet @mrblondy på Instagram.

Här kan du läsa fler artiklar om Patrick Cehlin.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!