Patrick Ekwall berättar detaljerat om när han fick lämna TV4.
Patrick Ekwall berättar detaljerat om när han fick lämna TV4. - Foto: Stella Pictures & Pontus Lundahl/TT

Patrick Ekwall avslöjar detaljerna – fick sparken från TV4 på Stureplanskrog: "Råtta"

I 23 år var Patrick Ekwall en del av TV4-sporten. Sedan fick han plötsligt sparken – under en frukost på Stureplanskrogen Riche.


Sju år har gått sedan Patrick Ekwall fick lämna TV4. I podden "TV-fabriken" berättar han hur det gick till när han fick lämna kanalen, efter 23 år. 

Det var under en frukost på Stockholmskrogen Riche som sportchefen Erik Westberg gav Ekwall beskedet om att han inte fick något nytt avtal med TV4. 

– Det var en sån jävla bisarr situation. Det var en frukost. Vi småsnackade, men jag märkte tidigt att, fan det är någonting, säger Ekwall i podden och fortsätter:

– Han fick fram det efter ett tag men jag såg att han tyckte att det var otroligt svårt. Då satt vi mitt i frukosten. Jag blev så chockad. Till slut reste jag mig och gick. 

Här kan du läsa om hur Patrick Ekwall träffade sin nya flickvän Camilla Coene.

Patrick Ekwall om avskedet från TV4

Patrick Ekwall berättar vidare att han fortfarande inte vet varför han fick sluta, trots att han frågat sin tidigare chef flera gånger. 

– Jag har ändå frågat Erik Westberg flera gånger. Han säger att han inte vill säga det. Det handlade inte om hur jag var eller vad jag gjort utan om något annat, säger han och fortsätter:

– Jag tror inte att Westberg tog beslutet själv utan att det var någon annan råtta på TV4. Någon chef, säkert någon som inte vill stå för det beslutet.

Här kan du läsa fler nyheter om Patrick Ekwall.

TV4
/
Senaste nytt

Så stöttades Henke Larsson under den framgångsrika karriären: ”Det är respekt”

2 timmar sedan

Studio Allsvenskan: "Det är det värsta jag har sett"

3 timmar sedan
Malmö FF:s backstjärna Martin Olsson, 36, knockade Varbergs Robin Tranberg. Det får poddstjärnan Marcus Birro att rasa. – Det är det värsta jag har sett, säger han i Studio Allsvenskan.

Klara för OS som sista lag: "Kom som en chock"

3 timmar sedan
De trodde att OS-drömmen var körd. Då visade det sig att förbundskaptenen Tomas Bergman hade räknat fel – Sverige hade kvalificerat sig som sista lag. Vi kände "där rök OS-chansen". Det är kul att det inte är så, säger Sverigeettan Linda Bergström.

Italiensk stjärna missar fotbolls-EM

3 timmar sedan
Den italienska anfallaren Domenico Berardi missar fotbolls-EM i sommar på grund av en skada.

Malmö FF-stjärna polisanmäls efter slaget

3 timmar sedan
Malmö FF:s Martin Olsson har polisanmälts efter att ha slagit Varbergs Robin Tranberg i ansiktet i söndagens cupmatch mellan lagen, skriver Fotbollskanalen.

Streckstriderna som ska avgöras i SHL-spurten

3 timmar sedan
En seriesegrare ska koras, streckstrider ska avgöras. Här är läget inför slutspurten av SHL-ishockeyn.