Floridas back Gustav Forsling (42) firar ett mål i första perioden.
Floridas back Gustav Forsling (42) firar ett mål i första perioden. - Foto: Jim Rassol/AP/TT

Forsling tog första poängen för säsongen

Floridasvensken Gustav Forsling gjorde sitt första mål för säsongen när Seattle besegrades med 3–2.

Seattle hade ett övertag med två mål när Forsling reducerade till 2–1 i den andra perioden. Drygt tio sekunder senare hade lagkamraten Matthew Tkachuk kvitterat och i den tredje perioden gjorde Nick Cousins det avgörande målet.

Det var Forslings sjunde match och första poäng för säsongen.

Torontosvensken William Nylander inledde med att göra matchens första mål mot Nashville.

Nashville höll dock tillbaka efter Nylanders inledande mål, mycket tack vare Filip Forsberg som noterades för två assist.

Mötet slutade 3–2 till Nashville och Forsberg utnämndes till en av matchens tre stjärnor.