Luis Díaz (i rött) startade mot franska Toulouse.
Luis Díaz (i rött) startade mot franska Toulouse. - Foto: Thibault Camus/AP/TT

Chockförlust för Liverpool – efter jättedrama

Premier League-giganten Liverpool hade chansen att säkra avancemang i Europa League. Men för det krävdes det seger borta mot franska Toulouse.

I stället blev det förlust med 2–3.

Hemmalaget tog ledningen i den första halvleken genom Aron Donnum och i den andra fortsatte Toulouse ösa på och Thijs Dallinga skrev in sig i målprotokollet när han satte 2–0.

Liverpool reducerade förvisso två gånger om och i den 96:e minuten kom 3–3, men efter en längre VAR-granskning dömdes kvitteringsmålet bort efter att bollen tagit på Alexis Mac Allisters hand i upprinnelsen till målet.

Glädjande för Jürgen Klopps mannar var att stjärnan Luis Díaz startade matchen. Colombianens pappa kidnappades den 28 oktober men under torsdagen kom beskedet att han hade släppts.

Liverpool toppar trots chockförlusten gruppen på nio poäng efter nio matcher.