Chelseas tränare Emma Hayes lämnar klubben efter säsongen för att ta över USA:s landslag. - Foto: John Walton/AP/TT

Chelsea rycker i toppen efter James hattrick

Chelsea körde över Liverpool med 5–1 hemma på Stamford Bridge i Super League. Englands stjärna Lauren James storspelade och gjorde hattrick.

James spräckte nollan redan efter elva minuter men Liverpool kom tillbaka och kvitterade tack vare ett självmål.

Därefter var det roliga över för gästerna.

I den andra halvleken växlade Chelsea – och James – upp och gick ifrån 2–1 till 5–1.

Svenska landslagsstjärnorna Zecira Musovic och Johanna Rytting Kaneryd var inblandade i överkörningen. Den förstnämnda startade i mål och stod för en svettig räddning i den andra halvleken. Rytting Kaneryd hoppade in i den 63:e minuten och hann göra två assist.

I och med segern rycker Chelsea i toppen av Super League. Efter sju matcher har Emma Hayes lag 19 poäng, sex ner till Arsenal som har en match mindre spelad.