Frida Karlsson. Arkivbild.
Frida Karlsson. Arkivbild. - Foto: Heikki Saukkomaa/AP/TT

Frida Karlsson missar Gällivaretävlingarna

Frida Karlsson testade positivt för covid-19, men åkte ändå till Gällivare för att eventuellt kunna köra helgens världscuptävlingar.


Nu är det klart att skidstjärnan missar hemmatävlingarna.

— Hon har inte haft några symtom. Men nu känner hon att det är något i kroppen som inte riktigt är som det brukar, och ställer därmed in helgens tävlingar, säger landslagsläkare Rickard Noberius till flera medier.

— Hon har i nuläget milda symptom.

TT
Senaste nytt

Guide: Vasaloppets 100-årsjubileum

Kramer till VM-semi på nytt årsbästa

Medeldistanslöparen Andreas Kramers fick en fin start på inomhus-VM i friidrott i Glasgow. 26-åringen tvingades visserligen pinna på lite extra i slutet av försöken på 800 meter för att knipa en av två direktplatser till semifinal. Men Kramer hade koll på läget och blev tvåa på nytt årsbästa, 1.46,21.

Elvira Öbergs revansch: Tvåa i Holmenkollen

1 timme sedan
Efter en tung säsong och ett svagt individuellt VM tog Elvira Öberg revansch. Den svenska skidskyttestjärnan slutade tvåa i distansloppet i Holmenkollen.

Svenskorna långt från VM-medalj: "Frustrerande"

1 timme sedan
Det blev inga svenska framgångar i finalen i kulstötning i inne-VM i friidrott i Glasgow. Varken Fanny Roos och Axelina Johansson var nära att ta medalj.

Guide: Allt du behöver veta inför F1-premiären

1 timme sedan
Formel 1 är tillbaka för en ny säsong. Kan någon stoppa Max Verstappens jakt på fjärde raka världsmästerskapstitel? Här är allt du behöver veta inför helgens premiär.

Salmings VM-konkurrent svårt skadad: "Skandal faktiskt"

2 timmar sedan
Medaljfavoriten María Vicente föll ihop i höjdhoppet i damernas femkamp i inne-VM i Glasgow. Då tog det lång tid innan stjärnan fick hjälp. Det är en skandal faktiskt. Det kan förlänga rehabiliteringen med veckor eller månader, säger förbundskaptenen Kajsa Bergqvist till Aftonbladet.