Liverpoolstjärnan Trent Alexander-Arnold missar flera viktiga matcher på grund av en knäskada. Arkivbild.
Liverpoolstjärnan Trent Alexander-Arnold missar flera viktiga matcher på grund av en knäskada. Arkivbild. - Foto: Jon Super/AP/TT

Liverpools bakslag: Knäskada stoppar stjärnan

Liverpool har drabbats av ett stort avbräck – stjärnan Trent Alexander-Arnold har drabbats av en knäskada och missar flera matcher. Det är ett stort bakslag, han är en av våra viktigaste spelare, säger assisterande tränaren Pep Lijnders.


Det var under helgens FA-cupmatch mot Arsenal som olyckan var framme för Trent Alexander-Arnold. På tisdagen bekräftade assisterande tränare Pep Lijnders att backstjärnan kommer att bli borta ett par veckor till följd av en knäskada.

— Han har fått en skada på ligamentet i sitt knä och behöver tid för att läka. Han får vila, och förhoppningsvis kan han komma tillbaka där han var, säger Lijnders.

Alexander-Arnold, som kunde fullfölja söndagens 2–0-seger mot Arsenal, kommer att missa onsdagens ligacupsemifinal mot Fulham. Dessutom får Liverpool klara sig utan honom i FA-cupen, där laget ställs mot antingen Norwich eller Bristol Rovers, och Premier League-matcher mot Bournemouth och Chelsea.

Det var dock inte bara dåliga nyheter för Liverpool på tisdagen: Backen Virgil van Dijk är tillbaka och redo för spel mot Fulham efter att ha missat en match på grund av sjukdom.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!