Linnea Claeson har vunnit tre SM-silver i handboll med Skuru.
Linnea Claeson har vunnit tre SM-silver i handboll med Skuru. - Foto: Marko Saavala/Jessica Gow/TT

Allt om Linnea Claeson: Partner, ålder, längd och Superstars

Linnea Claeson är samhällsdebattör och före detta handbollsspelare. Nyheter24 har samlat det som googlas mest om henne.


Linnea Claeson är från början handbollsspelare, men blev känd för sitt Instagramkonto ”Assholeonline” där hon la ut skärmdumpar på sexuella trakasserier och nätmobbning som hon och andra blivit utsatta för.

Genom åren har det stormat rejält kring henne, eftersom hon anklagats för att överdriva och hitta på saker hon la ut på sitt Instagramkonto. 

Här kan du läsa allt om kritiken mot Linnea Claeson.

Nyheter24 svarar på frågorna som googlas mest om Linnea Claeson.

Linnea Claeson ålder – hur gammal är hon?

Linnea Claeson är född den 31 januari 1992, och fyllde 32 under vintern 2024.

Linnea Claeson längd – hur lång är hon?

Linnea Claeson är 179 centimeter lång, enligt MåBra.

När slutade Linnea Claeson med handboll?

Linnea Claeson la av med handbollen i februari 2018. Detta mitt under sin första proffssäsong utomlands i danska klubben Ringköbing.

I en artikel i Norrköpings Tidningar berättade Linnea Claeson då, att hon istället skulle lägga mer tid på att vara en debattör.

Hatstorm mot Linnéa Claeson efter nakenbilden: "Osmakligt"

Är Linnea Claeson jurist?

Svaret är ja. Linnea Claeson är jurist, utbildad vid Stockholms universitet. Under sina studier blev hon 2018 utsedd till "Årets jurist". Ett pris som delas ut årligen av webbtidningen Dagens Juridik.

Över 10 000 personer röstade i tävlingen, och Linnea Claeson fick fler röster än någon tidigare fått. Trots det väckte vinsten många kritiska röster, eftersom hon inte var färdigutbildad. 

”Självklart behöver inte alla hålla med om att jag är en värdig vinnare. Jag har inget problem med det alls och en sådan reaktion känns ganska väntad. Jag får vara glad för de röster jag fick helt enkelt. Men kritiken mot reglerna för vem som nomineras svaras bäst på av de som beslutat dem.” skrev Linnea Claeson i ett mejl till Expressen efter att ha fått priset "Årets jurist".

Linnea Claeson partner – har hon flickvän eller pojkvän?

Nyheter24 har inte kunnat hitta någon officiell information om huruvida Linnea Claeson har någon partner just nu. 

Linnéa Claesons mystiska budskap i nya bilden: "Jag tänker på dig"

Är Linnea Claeson med i Superstars?

Linnea Claeson är med i Superstars 2024, vilket är kanal 5:s motsvarighet till Mästarnas mästare. 

"Hoppas ni vill kolla med mig och heja på när jag möter Sveriges absolut bästa atleter! What Så pirrigt!!!", skrev hon på Instagram inför säsongens första program. 

Men alla är inte lika imponerade över att Linnea Claeson ska vara med i Superstars. I Nyheter24:s podd Sanning & konsekvens är Camilla Gervide kritisk till att 32-åringen är med i programmet, vilket hon även skrivit om i sin blogg Bloggbevakning.

– Då skev jag ett inlägg. Jaha är det nu Sverige har slut på avdankade idrottsmän att ha med, för man har valt ut Linnea Claeson, säger Camille Gervide i podden och fortsätter:

– Då tyckte man att jag hade en sån tråkig ton och det hade jag säkert men jag är så jävla trött på henne. 

De gör upp om titeln i vårens "Superstars"

Har Linnea Claeson Instagram?

Linnea Claeson har numera ett Instagramkonto under sitt eget namn @linneaclaeson med 166 000 följare, och du hittar henne här.

Kritik mot Linnéa Claeson – medverkar i reklam för Vodka

/
Senaste nytt

Allt om Siri Benjegård: Ålder, familj och bordtennis-talangen

Svensk mardrömslott i EM-kvalet: "Tuff grupp"

1 timme sedan
Det kunde inte ha blivit mycket tuffare. Frankrike, England och Irland väntar de svenska fotbollsdamerna i kvalet till nästa års EM. En tuff grupp där alla kommer kunna ta poäng av varandra, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Längdskidåkarens avslöjande: "Alla ligger med alla"

1 timme sedan
Kärleken spirar inom längdskidåkningen. I en intervju avslöjar nu poddprofilerna och längdskidåkarna James Clugnet och Mika Vermeulen om en chockernade upptäckt efter OS 2018.

Efter konflikt och kritik – nytt hockeyavtal

1 timme sedan
Svenska Ishockeyförbundet och ligaorganisationen hockeyettan har tecknat ett nytt samarbetsavtal som gäller tv-rättigheter över säsongen 2029/2030. Detta efter år av kritik mot hockeyettans tv-avtal.

Poromaa tillbaka efter sjukdom

1 timme sedan
Det svenska längdlandslaget ska åka femmil i Holmenkollen i helgen. Då är William Poromaa tillbaka efter en sjukdom som stoppade honom i Lahtis i Finland.

Polisutredning mot MFF-stjärnan läggs ner

3 timmar sedan
Malmö FF:s Martin Olsson polisanmäldes för att ha slagit Varbergs Robin Tranberg i ansiktet i söndagens cupmatch mellan lagen, men nu rapporterar Expressen att utredningen har lagts ner.