Tony och Kristina Rickardsson har varit gifta i flera år.
Tony och Kristina Rickardsson har varit gifta i flera år. - Foto: Skärmavbild SVT & Christine Olsson/TT

Det här avskyr Tony Rickardssons fru Christina att han gör

I Mästarnas mästare avslöjar Tony Rickardsson vad hans fru, den tidigare Let's Dance-dansaren Christina Rickardsson, ogillar med honom.


Årets upplaga av Mästarnas mästare är stjärntyngd och förutom speedwayföraren Tony Rickardsson deltar Sebastian Larsson (fotboll), Anja Pärson (alpint), Johanna Ahlm (handboll) Joel Lundqvist (ishockey), Johanna Davidsson (äventyrare), Emma Johansson (cykling), Jimmy Samuelsson (brottning) och Anna Wijk (innebandy). 

Mästarnas mästare 2024: Programmets alla förändringar

För att ställa upp i SVT-programmet, hade speedwayföraren ett specifikt krav.

Exakt vad Tony Rickardsson krävde för att vara med i Mästarnas mästare 2024 kan du läsa här.

Mästarnas mästare 2024: Första nattduellen avgjord

Tony Rickardsson har haft en tuff inledning på SVT-succén, och ställdes i årets första Nattduell mot Johanna Ahlm. 

Där visade 54-åringen att reaktionsförmågan fortfarande är på topp och Ahlm blev förste deltagare att lämna Mästarnas mästare 2024. 

Tony Rickardssons besvikelse i Mästarnas mästare: "Helvete"

Det här gillar inte Tony Richardssons fru med sin man 

Under inspelningen av Mästarnas mästare läggs mycket tid på tävlingarna, men det blir även en hel del tid i huset med middagar och häng vid poolen. 

I ett "Behind the scenes" från programmet, som lagts upp på Mästarnas Mästares Facebooksida, berättar Tony Rickardsson något som hans fru Kristina Rickardsson inte uppskattar. 

"Min fru klagar på mig, att jag pratar med mat i munnen. Nu har jag inte mat i munnen. Det vore bra om min fru såg det", säger han i klippet. 

Paret träffades 2008 i TV4-programmet Let's Dance. Här kan du läsa mer om hur det gick till när Tony Rickardsson och Kristina blev ett par.

Här kan du läsa fler nyheter om Mästarnas mästare 2024.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Raymond hjälte i strid om NHL- slutspel

1 timme sedan

"Svennis" vädjan: Ge Tomasson tid

1 timme sedan
Sveriges nye förbundskapten har fått en skakig start. Sveriges mest kände fotbollstränare gillar hans filosofi – och har en önskan. Jag hoppas att vi inte dömer ut honom alldeles för tidigt, säger Sven-Göran Eriksson om Jon Dahl Tomasson.

Palmers snabba hattrick – avgjorde mot Everton

idag 01:06
Cole Palmer bjöd på stor show i Chelseas hemmaseger, 6–0, mot Everton.

Ny seger – Malmö upp i topp

igår 21:10
Tredje raka segern och hela 11–1 i målskillnad. Malmö FF har fått en kanonstart på allsvenskan. Det är en stabil match, vi åker hit och vinner med 4–0, säger Sebastian Nanasi efter mötet med Värnamo

Första segern för Häcken – efter målfest

igår 20:54
Säsongens första seger (4–3) i fotbollsallsvenskan är ett faktum för Häcken, efter ett målrikt och svängigt möte med Brommapojkarna på måndagen. Vi tar tre poäng, det är hur viktigt som helst, säger målskytten Julius Lindberg i Discovery+.

Ymers vändning – ser ut att göra comeback

igår 15:30
Svenske tennisspelaren Mikael Ymer ser ut att sikta på en comeback. 25-åringen antyder att han satsar vidare när hans avstängning – efter brott mot dopningsregler – går ut i början av nästa år.