Den som vill se allsvenska Stockholmsderbyn på tv i sommar hänvisas till nya strömningstjänsten Max, som har premiär den 21 maj. Arkivbild.
Den som vill se allsvenska Stockholmsderbyn på tv i sommar hänvisas till nya strömningstjänsten Max, som har premiär den 21 maj. Arkivbild. - Foto: Claudio Bresciani/TT

OS och allsvenskan flyttar till ny strömningsjätte

Två strömningstjänster slås ihop till en. Den som vill se fotbollsallsvenskan, grand slam-tennis och OS i Paris efter den 21 maj hänvisas till nya Max.


De exakta abonnemangspriserna för den nya strömningstjänsten, en sammanslagning av Discovery+ och HBO Max, är inte kända. Den som vill ha tillgång till all den sport som tidigare sänts på Discovery+ kommer dock att tvingas betala ett "sporttillägg".

Klart är dock att sommar-OS i Paris ska vara tillgängligt även för den som väljer den billigaste lösningen.

"Olympiska spelen i Paris 2024 kommer att vara inkluderad i alla abonnemang, för att säkerställa att alla kunder får fullständig tillgång till världens största sportevenemang", säger mediejätten Warner Bros Discovery i ett pressmeddelande.

Den 21 maj har nya Max premiär. Det innebär att de första omgångarna av herrallsvenskan i fotboll sänds på Discovery+, innan det flyttas över till den nya plattformen. Exakt hur det påverkar den som redan har ett abonnemang för att kunna följa allsvenskan är fortfarande oklart.

TT
/
HBO
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!