Måndag 27 Jun
Stockholm

"Jag pratar inte med Rampage"

Quinton "Rampage" Jacksons skådespelardrömmar ger Dana White huvudvärk.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att Rampage valt att dra sig ur decemberfighten mot Rashad Evans har ställt till det för UFC. Matcher har fått flyttats om och fighters står utan självklara motståndare.

Dessutom kommer inte årets säsong av MMA-dokusåpan, The Ultimate Fighter, där Rampage och Evans är coacher, att få den avslutning fansen är vana med.

Under gårdagens presskonferens inför UFC 103 var UFC-bossen, Dana White, starkt kritisk mot sin stjärnas beslut att välja Hollywood framför oktagonen.

– Det som hände var att Rampage ringde mig och sa att han skulle spela B.A. Baracus i den nya A-Team-filmen. Då sa jag, nej det ska du inte. Du ska slåss mot Rashad i december och efter det kan du göra vad du vill. Du kan sluta att fightas och bli en skådespelare eller börja gå i kloster. Jag bryr mig inte, men den här fighten ska du gå.

– Då sa han ok, men skickade sin manager från England, som träffade mig och sa att Rampage inte skulle fightas mot Rashad. Sedan dess har vi inte pratat med varandra.

Strulet med Rampage betyder också att Dana White fått lägg ner planerna på ett tredje UFC-event i november. Ett event som skulle läggas på samma dag som Fedor Emelianenko gör debut i Strikeforce.

– Tack vare den där “fucking” B.A. Baracus kan jag inte göra det. B.A. Baracus “Fucked me”.

Ett annat problem för White är att hitta en ny motståndare till Rashad Evans.

– Evans är helt förstörd tack vara det här. Han vill möta Rampage. Jag tror han behöver lite tid att återhämta sig innan han bestämmer sig för om han ska vänta på Rampage eller om han ska möta någon annan.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

PGA: Sydkoreanska Chun tappade men vann

Publicerades: igår 22:10

Speedwaystjärnan tar paus

Publicerades: igår 21:03

Fjärde raka VM-guldet till Sverige

Publicerades: igår 18:37

Djurgården krossade Sundsvall

Publicerades: igår 17:21

AIK tappade poäng trots drömmål

Publicerades: igår 17:17

Eriksson om rädslan: "Hela ens verklighet skakas"

Publicerades: igår 16:06

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.