1 av 2
2 av 2

Lesnar på benen igen

Tungviktsmästaren i UFC fotograferades på signering.


Brock Lesnar har under hösten hållit sig ifrån offentligheten till följd av sina hälsoproblem, nu har han synts under en signering i Minnesota.

Det är dock svårt att dra några större slutsatser kring Lesnars hälsa i nuläget då det inte finns några officiella uttalanden kring hans tillfrisknande. Däremot får det ses som positivt att han visat sig offentligt.

Lesnar var planerad att möta Shane CarwinUFC 106 i november men fick ställa in den matchen och inget datum för comeback är ännu satt.

/
/
Senaste nytt

Inter tog ny seger

Aranäs åker ur serien

Aranäs har inte haft det lätt i Handbollsligan. Efter matchen mot Önnered på bortaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 36-25 (16-11). Laget har bara tagit två segrar den här säsongen.

Segersviten förlängd för Arsenal

Det går fortsatt bra för Arsenal i Premier League i fotboll. På måndagen mötte laget Sheffield United och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Sheffield United blev 6-0 (5-0).

Borås Basket vann rysare mot Nässjö

Borås Basket vann på bortaplan mot Nässjö i Svenska Basketligan herr efter en synnerligen jämn match. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Borås Basket vann till slut med fem poäng, 77-72 (21-19, 11-15, 22-19, 23-19).

Hallby vann – efter Charles Hugosons målkalas

Charles Hugoson stod för hela 13 mål för Hallby när laget slog Eskilstuna Guif på hemmaplan i Handbollsligan. Till slut blev det 38-29 (19-17) till Hallby.

Kallas stöd till barnen: Jag är bekymrad

2 timmar sedan
Allt fler unga i Sverige drabbas av psykisk ohälsa. Skiddrottningen Charlotte Kalla har reagerat starkt och har därför engagerat sig i Bris. Jag är bekymrad att så många barn och ungdomar mår dåligt, säger hon.