Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens speltips: Bilbao och Lazio

- 22/01/2009, 14:12 -

Bilbao och Lazio vinner i cupen! Välkommen!

Små insatser igår och därmed mindre smäll när både Växjö och Tottenham brände. AIK Hockey vann sin match. Burnley hade 1-4 från match 1 av 2 men hade ingalunda gett upp. 3-0 vid full tid och Spurs vidare först efter två mål i förlängningen.

Idag torsdag spelar jag Bilbao, Lazio, Danmark (handboll) och Modo. Måttlig insats. Kroatien lär bli för svåra för Sverige men där nöjer jag mig med att följa matchen som tv-tittare.

Australian Open i tennis rullar vidare och man kan hitta många läsvärda speltips för tennisen på vårt forum.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.200 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen - ” the gamblers best friend “

Skrivet av: