Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Dagens speltips: Bilbao och Lazio

Sport | 22/01/2009 14:12

Bilbao och Lazio vinner i cupen! Välkommen!

Små insatser igår och därmed mindre smäll när både Växjö och Tottenham brände. AIK Hockey vann sin match. Burnley hade 1-4 från match 1 av 2 men hade ingalunda gett upp. 3-0 vid full tid och Spurs vidare först efter två mål i förlängningen.

Idag torsdag spelar jag Bilbao, Lazio, Danmark (handboll) och Modo. Måttlig insats. Kroatien lär bli för svåra för Sverige men där nöjer jag mig med att följa matchen som tv-tittare.

Australian Open i tennis rullar vidare och man kan hitta många läsvärda speltips för tennisen på vårt forum.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.200 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen - ” the gamblers best friend “

Skrivet av: