Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens speltips: AIK och Tottenham

Sport | 21/01/2009 14:17

AIK, Växjö och Tottenham spelas onsdag!

Välkommen!

Darlingtons match blev inställd pga regntung plan igår men Manchester United, Doncaster, Oxford och Frölunda satt fint, så än en gång får jag säga grattis till er som hakade på.

Lite blekare utbud onsdag men jag prövar AIK och Växjö i Hockeyallsvenskan med måttlig insats. Luften har nog gått ur Burnley inför cupreturen mot Tottenham och tvåan testas med en mindre slant.

Australian Open i tennis rullar vidare och man kan hitta många läsvärda speltips för tennisen på vårt forum.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.200 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen -” the gamblers best friend “

Skrivet av: