Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens speltips: Nancy och Burnley

Sport | 17/02/2009 14:24

Nancy är dagens bästa spel!

Välkommen!

Rejält klirr i fondkassan då Färjestad, Luleå och Skellefteå vann utan problem i elithockeyn och dessutom vann Freiburg med klara 3-1 i Rostock.

Många matcher i England denna tisdag men jag nöjer mig med att spela ett mindre spel på Burnley. Däremot fondspelar jag hemmaoddset för franska AS Nancy mot Nice som är hårt drabbat av avstängningar. Allt över 1,95 är bra enligt min värdering.

Mora får tipset mot Björklöven trots att man känns lite darriga bakåt. Modo får tipset mot HV71 på motivation. Låg insats i båda hockeymatcherna.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009 med 13.333 medlemmar! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen - ” the gamblers best friend “

Skrivet av: