Aspelin nobbar Johansson-satsning

Det blir ingen satsning på dubbelspel ihop på ATP-touren.


Det blir ingen satsning på dubbelspel ihop på ATP-touren för de svenska OS-silvermedaljörerna Simon Aspelin och Thomas Johansson, uppger Radiosporten.

Efter OS-finalen meddelade Aspelin att framtiden med Johansson var något som skulle ses över.

Nu har dock dubbelspecialisten bestämt sig - och väljer att spela vidare med sin fasta partner sedan två år tillbaka, österrikaren Julian Knowle.

– Det har fungerat så bra med Julian de senaste två säsongerna. Och det är viktigt att spela tillsammans varje vecka, säger Aspelin till Radiosporten.

– Spelar man med en partner som också har singel att tänka på, så är det inte så lätt för honom att tävla varje vecka i både singel och dubbel, säger Aspelin och syftar på Johansson.

Skrivet av:

Senaste nytt

Kallas stöd till barnen: Jag är bekymrad

Nylanders hattrick sänkte Vegas – "Riktigt glad"

Alexander Nylander, lillebror till William Nylander, gjorde sitt första hattrick under sin NHL-karriär när hans nya klubb Columbus besegrade Vegas Golden Knights med 6–3 natten mot tisdagen.

NHL: New Jersey sparkar tränaren

idag 01:16
NHL-laget New Jersey, där svenskarna Jesper Bratt och Alexander Holtz spelar, sparkar sin tränare Lindy Ruff. Assisterande tränaren Travis Green tar över rollen resten av säsongen.

Arsenals kross – körde över Sheffield United

igår 22:58
Arsenal fullständigt öser in mål just nu. Något som Sheffield United blev smärtsamt medvetna om under måndagskvällen.

Chelsea-stjärna anklagas för rasism

igår 22:16
Fotbollsstjärnan Sam Kerr, till vardags i Chelsea, ställs inför rätta nästa år. 30-åringen från Australien anklagas för att ha rasistiskt trakasserat en polis, skriver The Guardian. Detta ska ha inträffat i London tidigare i år.

Västerås vände – kvitterar i semifinalen

igår 21:08
Det är bortalagens semifinalserie så här långt mellan Edsbyn och Västerås.