Tisdag 27 Sep
Stockholm

David Häggström ny bloggare hos Kampsport24

Det obesegrade MMA-proffset David Häggström bloggar från och med nu om sin karriär hos Kampsport24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
DAVID HÄGGSTRÖM

Bor: Umeå

Ålder: 24 år

Vikt: 61 kilo

Meriter: Obesegrad som MMA-proffs efter fem matcher. Har tävlat på hög nivå inom kyokushin

Gör: Satsar på sin MMA-karriär och läser till psykolog

I helgen började MMA-talangen David Häggström (4-0-1) att blogga på Kampsport24.

– Det känns väldigt roligt att få blogga här på Kampsport24, det ska bli kul att dela med mig av min resa på väg upp till den stora scenen, säger han om uppdraget.

Vad kommer du att skriva om?

– Jag kommer att blogga om mitt liv där MMA ligger i fokus, både om mitt träningsupplägg, min kost och hur tankarna går kring livet inom idrotten. Men även hur allt rullar på i övrigt.

Varför ska man läsa din blogg?

– Därför att de kommer att få ta del av mitt liv som hårt tränande idrottsman och följa mig i min satsning. Jag hoppas att kunna dela med mig av så mycket som möjligt av mina tankar och reflektioner kring allt som har med MMA att göra. Det ska helt enkelt få vara med om hur jag når toppen av min viktklass.

Vid 24 års ålder har Häggström som kommer från Umeå och tävlar för RenYi hunnit gå fem MMA-matcher och den talangfulle bantamviktaren har ännu inte förlorat en match.

Häggström som tävlar i bantamvikt har en bakgrund inom kyokushin men har sedan sex år satsat på MMA. Att han dessutom läser på psykologprogrammet hindrar honom inte från att satsa mot toppen.

– Att nå den absoluta toppen är mitt mål. Det är givetvis bältet i UFC som lockar och jag kommer göra allt för att nå dit, säger han.

Närmast kommer de som läser bloggen få följa honom i träningen inför matchen mot irländaren Patrick Holohan (4-0-1) den andra juli.

Davids blogg hittar ni här!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.