Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lista: Fulla idrottsprofiler vi minns

- 24/06/2011, 13:00 -
Ralf Edström.
1 av 4

Ralf Edström.

Andreas Hillegren/ Scanpix

Glenn Hysén brukar ha en tendens att försäga sig, oavsett promillehalt.
2 av 4

Glenn Hysén brukar ha en tendens att försäga sig, oavsett promillehalt.

Patrick Sörquist/Scanpix

Lionel Messi.
3 av 4

Lionel Messi.

Cezaro De luca/ Scanpix

4 av 4

Björn Larsson Rosvall/ Scanpix

I sann midsommarstil visar profilerna att de också är människor.

"Det var ju kuken också. Nu ska jag hem och supa mig kanon på midsommar". Så uttryckte sig Glenn Hysén efter debaclet i Italien VM 1990. Han var nog inte ensam det och kanske är det efter enklare efter ett par öl att identifiera oss med profilerna. Vilka av dina polare känner du igen?

6. Den nostalgiska polaren

Bengt Andersson har det "jävligt gött" på segerbanketten efter hans sista allsvenska säsong. Påminner han inte om kompisen som alltid lägger armen om dig på fyllan och säger något i stil "fan vad jag älskar dig, du vet det va?".

 

5. Glappkäften

Snubben vars mun glappar oavbrutet efter tre Norrlands. Glenn Hysén vet något och han vill bara få lite kärlek - det är ändå bara Tobias som får sota för det.

 

4. Jag? Full? Nääää

Din pinsamma polare som inte förstår att han är packad och att alla skrattar åt och inte med honom. Ralf Edström levererar i Radiosporten trots att han är full som örn.

 

3. Fjortisen

Ryska höjdhopparen Ivan Ukhov har druckit vodka under en tävling. Något han tycker är jäkligt "sinnes"(sjukt)  och bär sin fylla med högt huvud även fast han inte når några högre höjder.

 

2. Zombien

Hur har han ens fått på sig sina matchkläder? Och hur går han? Är domaren levande död?

 

1. Tuffingen

Han är fotbollsvärldens största nörd. Men efter seriesegern och efterföljande fest intar Lionel Messi en ny skepnad med attityden "you talkin to me?". Samtidigt som han skriker "Jag ville ha tre och här har jag tre" och syftar till pokalerna... tror vi.