1 av 3
- Foto: SCANPIX
2 av 3
- Foto: FREDRIK SANDBERG/SCANPIX
3 av 3
- Foto: Leif R Jansson/SCANPIX

Krockade rattfull - nu sparkas Dulee igen

Dulee Johnson har gjort det igen.


Dulee Johnsons skandaler 2010

Augusti 2010

Åtalas för sexköp, och döms senare till dagsböter.

September 2010

Kastas ut från Liberias landslag tillsammans med lagkamraterna Dioh Williams och Francis Grandpa Doe efter att de lämnat landslagshotellet på natten för att dricka drinkar på ett annat hotell. Enligt förbundskaptenen Bertalan Bicskei får de inte komma tillbaka så länge han bestämmer.

Oktober 2010

Grips misstänkt för våldtäkt på en 22-årig kvinna. Frias senare från anklagelserna i Solna tingsrätt.

December 2010: sparkas från AIK.

Mars 2010

Bötfälls av nya klubben Panaitolikos efter att ha varit ute och festat natten innan match.

April 2010

Johnson och Panaitolikos kommer överens om att gå skilda vägar.

DOETINCHEM. Dulee Johnson har fått sparken av De Graafschap. När skandalspelaren vägrade göra ett alkoholtest efter en bilolycka, fick Eredivisie-klubben nog.

– Det stämmer att klubben har sparkat honom. Vi har gått ut med den informationen. Han var inblandad i en trafikolycka och vi misstänker att han kört med alkohol i blodet, säger De Graafschaps presschef Marc Teloh till Expressen.

Han fortsätter:

– Det är ett väldigt allvarligt brott i Holland och något vi inte kan acceptera.

Olyckan ska ha ägt rum i Nijmegen sent på tisdagsnatten. Enligt uppgifter vägrar han dessutom att samarbeta med polisen.

AIK
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jagr, 52, historisk och målskytt

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

1 timme sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

1 timme sedan
Ett mål från Lukas Vejdemo och framspelningar både av Felix Unger Sörum och Jonathan Lekkerimäki. Debutanterna klev fram när Tre Kronor besegrade Finland i Jyväskylä med 4–0 i första matchen inför VM.

Sverige mot Ungern igen i EM

3 timmar sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

idag 17:48
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.