1 av 5
- Foto: Scanpix
2 av 5
- Foto: Scanpix
3 av 5
- Foto: Scanpix
4 av 5
- Foto: Scanpix
5 av 5
- Foto: Scanpix

Här är helgens matcher ni inte får missa

En fullspäckad helg fylld av landskamper,pågår hela vägen in på måndagmorgon...


... och här ser ni matcherna

Fredag

Danmark - Sverige startar 19.00 och visas i Canal Plus.

Bosnien - Portugal startar 20.00 och livestream hittas bland annat på Bet365.com

Turkiet - Kroatien startar 20.10 och livestream hittas på Bet365.com

Lördag

Sverige - Ryssland startar 11.30 och visas i TV10.

England - Spanien startar 18.10 och visas i TV10.

Söndag

GP:t Abu Dhabi startar 13.30 och visas i Viasat Motor.

New York Jets - New England Patriots startar 02.20 och visas i TV10.

Vid första anblicken kan veckans helg se ut som en lugn historia för nörden. Men efter en närmare titt hittar Nyheter24 en hel del smällkarameller...

Fredag

Bosnien - Portugal

I helgens playoff-matcher är det en som står ut; Bosnien mot Portugal, Edin Dzeko mot Cristiano Ronaldo. Läs allt om bataljen här.

Turkiet - Kroatien

EM 2008 avgjorde Kroatien EM-kvartsfinalen i matchens 29:de förlängningsminut.... Trodde man - för Turkiet stod sedan för en sinnessjuk vändning och orsakade Kroatiens mest svidande nederlag någonsin. Nu kan det fyra och en halv miljon människor stora balkanlandet få sin efterlängtade revansch.

Danmark - Sverige

Luke Skywalker mot Darth Vader, Javier Sotomayor versus Patrik Sjöberg, Ont mot Gott... Danskjävlar.... mot Svenska hjältar. Läs allt inför matchen här och här

Lördag

Sverige - Ryssland

I första matchen i Karjala cup blev det pinsamma 2-5 för Pär Mårts och Sverige. Nu väntar Ryssland i en match där vi måste lyfta oss... om det inte ska bli riktigt pinsamt.

England - Spanien

Hur ska England kunna hantera EM:s gruppspel utan Wayne Rooney? På lördag börjar Fabio Capello leta efter lösningarna - och påbörjar en förbundskaptens kamp mot klockan. 

Söndag

Finland - Sverige

Om ni fortfarande följer Karjala cup vid det här laget så möter Sverige Finland... så att ni vet. Finland spöade oss rejält i VM-finalen och en seger här vore absolut INTE en revansch.

Formel 1

F1-cirkusen fortsätter med Abu Dhabis GP, perfekt söndags underhållning för den bakfulla eller sinnesslöa.

New York Jets - New England Patriots

Tom Bradys Patriots gästar New York Jets i divisionsfinalen. Kan du inte sova så är det här perfekt underhållning alternativt ett ypperligt läge att lära sig reglerna...

/
/
/
NFL
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

1 timme sedan

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

2 timmar sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

2 timmar sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

3 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

idag 12:34
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.