Med fem slag ned till tvåan Graeme McDowell vann Tiger Woods sin första PGA-titel på 923 dagar. Det var en nöjd Woods som mötte pressen efter vinsten: "Det känns bra, det känns riktigt bra."
1 av 4
Med fem slag ned till tvåan Graeme McDowell vann Tiger Woods sin första PGA-titel på 923 dagar. Det var en nöjd Woods som mötte pressen efter vinsten: "Det känns bra, det känns riktigt bra." - Foto: Phelan M. Ebenhack /SCANPIX
I och med segern klättrade Woods upp på en sjätte plats på världsrankingen
2 av 4
I och med segern klättrade Woods upp på en sjätte plats på världsrankingen - Foto: John Raoux/SCANPIX
Woods skakar hand med McDowell som tidigare har uttalat sig om att han aldrig trodde Woods skulle ta sig tillbaka till världseliten.
3 av 4
Woods skakar hand med McDowell som tidigare har uttalat sig om att han aldrig trodde Woods skulle ta sig tillbaka till världseliten. - Foto: John Raoux/SCANPIX
Woods kramar om sin caddie Joe LaCava som även han var mycket nöjd efter segern i Bay Hill: "Han var en man på ett uppdrag i dag."
4 av 4
Woods kramar om sin caddie Joe LaCava som även han var mycket nöjd efter segern i Bay Hill: "Han var en man på ett uppdrag i dag." - Foto: Phelan M. Ebenhack/SCANPIX

Tigerns triumf - första vinsten efter otroheten

Med 13 under par vann den forne världsettan sin första PGA-titel efter skandalerna.


Scoreboard Bay Hill

1: Tiger Woods, -13

2: Graeme McDowell, -8

3: Ian Poulter, -6

Bästa svenskar:

15: Henrik Stenson, -3

53: Fredrik Jacobsson, +5

FLORIDA. Historien kan ni. Innan det uppdagades att Tiger Woods levt ett dubbelliv med flera älskarinnor på sidan av sitt äktenskap med Elin Nordegren var han nästintill oslagbar på golfbanan.

Men sedan dess har han inte vunnit en turnering sedan vinsten i Australien Masters november 2009.

Nu kan det kanske har vänt för Woods. Tigern vann i smått överlägsen stil, fem slag före tvåan Graeme McDowell, på Bay Hill och nu är hans mål US Masters som startar femte april.

– Jag är utan tvekan laddad. Jag ser fram mot att få fortsätta den vinnarkänslan som jag byggde upp här, sa Woods efter tävlingen enligt Florida Today.

Woods är nu rankad sexa i världen – första topp-tio-placeringen sedan slutet av maj förra året. 

/
/
/
/
/
/
USA
/
Bil
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

3 timmar sedan
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.