Tisdag 28 Sep
Stockholm

Veckans avgå: "Han ser ut som Gollum"

"Den som valde bilden måste hata mig", sa Viktor Lundberg till Nyheter24 om sin profilbild i FIFA13-spelet.
1 av 4
"Den som valde bilden måste hata mig", sa Viktor Lundberg till Nyheter24 om sin profilbild i FIFA13-spelet. Foto: Montage Scanpix/Faksimil Fifa13
Andreas Haddad öppnade upp sig och berättade om hur han tagit sig igenom mord, dödsfall och en vardag bland kriminalitet och droger.
2 av 4
Andreas Haddad öppnade upp sig och berättade om hur han tagit sig igenom mord, dödsfall och en vardag bland kriminalitet och droger. Foto: Bildbyrån / Joel Marklund
Tummen ner till hela Djurgården – utom James Keene som är veckans vardagshjälte.
3 av 4
Tummen ner till hela Djurgården – utom James Keene som är veckans vardagshjälte. Foto: BildbyråŒn / MARCUS ERICSSON
Vad då NHL-proffs?
4 av 4
Vad då NHL-proffs?. Foto: Olle Liljeblad

Hylla den som hyllas bör – och resten kan avgå. Så låter det när sportredaktionen sammanfattar veckans händelser.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
VECKANS AVGÅ

Nyheter24 sammanfattar sportveckan varje fredag. Sportredaktionen sätter fingret på snackisarna och tycker till om det hetaste.

Håller DU med? Tyck till kommentarsfältet eller mejla oss på sport@nyheter24.se. Ska någon av oss avgå?

HYLLAS
Andreas Haddad.
Det svårt att förstå och begripa hur en människa kan ta sig igenom en vardag kantad av mord, dödsfall och kriminalitet. Haddad visade mod och delade med sig av sin fasansfulla berättelse. Precis som Haddad vill vi hylla fotbollen som ibland är mycket mer än bara en sport.

– När de säger att fotbollen räddar mycket, så är det faktiskt sant. Fotbollen räddar många från att göra dumma saker.

AVGÅ
EA Sports. Viktor Lundberg ser ut som Gollum på det nya FIFA13-spelet. Och Djurgårdens Petter Gustafsson hade förväxlats med Gais Markus Gustafsson. Visst har vi förståelse för att allsvenskans spelare inte är lika prioriterade som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo och de andra storlirarna – men för fan, Electronic Arts! Nu är vi superpatriotiska och slår ett slag för vår inhemska liga som faktiskt är Europas jämnaste just nu. EA Sports Sverige ska kunna hålla koll!

AVGÅ
Djurgården Hockey. Tia i hockeyallsvenskan, fyra förluster, en obefintlig offensiv och ett försvarsspel som skulle ha fått Kyle Klubertanz att glänsa. Gabriel Landeskog, kan du bli räddaren i nöden?

AVGÅ
Djurgården Fotboll. Det är tufft att vara djurgårdare just nu. Även inom fotbollen går det knackigt. Nu när Erton-effekten har lagt sig har laget förlorat fyra raka matcher i allsvenskan. Ni är till och med sämre än Gais just nu! Och då har Gais 4–15 i målskillnad och ligger toksist i tabellen. Vi vill dock ge James Keene en hedersknyffel som hjälpte en gammal tant i nöd. 


Kommentera
Kopiera länk
Dela