Det är inte domarens fel att du faller tillbaka i gamla dåliga (!) vanor Zlatan.
1 av 4
Det är inte domarens fel att du faller tillbaka i gamla dåliga (!) vanor Zlatan. - Foto: Ap/SCANPIX
Viktor Lennartsson ska hyllas. Hoppas han får en plats i Vasaloppet så vi andra får något att skratta åt.
2 av 4
Viktor Lennartsson ska hyllas. Hoppas han får en plats i Vasaloppet så vi andra får något att skratta åt.
Kalla har haft problem med utförsåkningen den här säsongen - och vurpar lite för mycket för att det ska kännas tryggt i VM.
3 av 4
Kalla har haft problem med utförsåkningen den här säsongen - och vurpar lite för mycket för att det ska kännas tryggt i VM. - Foto: Nisses SportBildBox 134790 91 IDRE / Nisse Schmidt
Varför fördömde Nigeria inte att 113 prostituerade åkte ner till Sydafrika för att "fira" guldet?
4 av 4
Varför fördömde Nigeria inte att 113 prostituerade åkte ner till Sydafrika för att "fira" guldet? - Foto: Ap/SCANPIX

Veckans avgå: "Skyll dig själv Zlatan"

Hylla den som hyllas ska – och resten kan avgå. Så här låter det när sportredaktionen sammanfattar veckans händelser.


Veckans avgå

Nyheter24 sammanfattar sportveckan varje fredag. Sportredaktionen sätter fingret på snackisarna och tycker till om det hetaste.

Håller DU med? Tyck till kommentarsfältet eller mejla oss på sport@nyheter24.se.

Ska någon av oss avgå?

HYLLA!

Viktor Lennartsson i Mora IK. "Har man lovat något så måste man hålla det". Orden kommer från nämnda Viktor Lennartsson i Mora IK som lovade att han skulle åka Vasaloppet i full hockeyutrustning om han fick 1 000 retweets på twitter. Det fick han - med råge - och nu gör han allt för att få åka Vasaloppet. Imponerande, inte minst med tanke på att han bara har "testat på" att åka längdskidor. 

AVGÅ!

Nigerias fotbollslandslag. Det låter kanske lite märkligt att såga ett landslag som vann Afrikanska mästerskapen för en vecka sedan. Men när det blir en stor nyhet om att 113 prostituerade ska erbjuda gratis sex till landslagsspelarna i en vecka och ingen officiell dementi kommer från ansvariga - ja, då förtjänar man faktiskt en skopa stinkande skit. 

AVGÅ!

Zlatan Ibrahimovic. Det är inte ofta numera som Zlatan tappar huvudet. Men i Champions League-matchen mot Valencia visade han den där sidan som vi alla hoppades på att han hade lagt bakom sig. Ett klantigt rött kort som gör att han missar returen i "den där jävla turneringen" som han så gärna vill vinna. Skyll dig själv, inte domaren.

AVGÅ!

Charlotte "Bambi" Kalla. Stå på benen i fortsättningen. Vi behöver dig för att ha någon chans att bräcka den norska dominansen i VM om bara några dagar.

/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Mudryk bröt måltorkan – Chelsea vann derbyt

Rydström om förbundskaptensjobbet: "Trivs här"

Om Sverige inte når EM avgår förbundskaptenen Janne Andersson. Är Henrik Rydström eller Olof Mellberg intresserade av jobbet? Ingen aning, säger BP-tränaren Olof Mellberg. Jag trivs alldeles för bra här, säger MFF-tränaren Henrik Rydström.

Okkels jagar guld och skytteligan: "Det är coolt"

Elfsborg hänger på Malmö FF i tabelltoppen. Och Jeppe Okkels hänger på Isaac Kiese Thelin i toppen av skytteligan. Men jag tar ju hellre guld och att Kiese Thelin vinner skytteligan än tvärtom, säger Elfsborgsanfallaren.

Målvakten bryter tystnaden: "Det är ett trauma"

Malkolm Nilsson Säfqvist bryter tystnaden. Halmstads BK:s målvakt talar för första gången ut om kampen med den psykiska ohälsan. Det är ett trauma, säger 30-åringen i en intervju med Discovery+.

Mellberg: "Börjar bli väldigt tröttsamt"

1 timme sedan
Brommapojkarna sliter för sin allsvenska överlevnad – det märktes i den andra halvleken mot Malmö FF. Då skakade BP om serieledaren, men bortalaget fick nöja sig med en hedersam förlust. Det börjar bli väldigt tröttsamt, säger tränaren Olof Mellberg efter 1–2-förlusten.

MFF-stjärnan: Tror att BP kan störa Elfsborg

1 timme sedan
Malmö FF uppträdde som ett SM-guldlag i 45 minuter – i andra akten skakade bottenlaget Brommapojkarna om den allsvenska serieledaren. I nästa omgång ställs BP mot tabelltvåan Elfsborg. Jag tror att de absolut kan störa Elfsborg, säger MFF-anfallaren Isaac Kiese Thelin efter 2–1-segern.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.