Veckans avgå: Malmö FF:s porrtårta.
1 av 4
Veckans avgå: Malmö FF:s porrtårta. - Foto: Scanpix
Milan slog världens bästa fotbollslag, Barcelona, i Champions League i onsdags. Kevin Prince Boateng var en av målskyttarna.
2 av 4
Milan slog världens bästa fotbollslag, Barcelona, i Champions League i onsdags. Kevin Prince Boateng var en av målskyttarna. - Foto: Felice Calabro/Scanpix
Brynäs, fjolårets svenska mästare, föll med hela 9–1 mot Skellefteå. Illa.
3 av 4
Brynäs, fjolårets svenska mästare, föll med hela 9–1 mot Skellefteå. Illa. - Foto: Robert Granström/Scanpix
Oscar Pistorius, även känd som Blade Runner, står åtalad för att ha mördat sin flickvän.
4 av 4
Oscar Pistorius, även känd som Blade Runner, står åtalad för att ha mördat sin flickvän. - Foto: Scanpix

Veckans avgå: "Tårtan pryddes av en naken kvinna"

Hylla den som hyllas ska – och resten kan avgå. Så här låter det när sportredaktionen sammanfattar veckans händelser.


Veckans avgå

Nyheter24 sammanfattar sportveckan varje fredag. Sportredaktionen sätter fingret på snackisarna och tycker till om det hetaste.

Håller DU med? Tyck till kommentarsfältet eller mejla oss på sport@nyheter24.se.

Ska någon av oss avgå?

HYLLA!

AC Milan. 18 ligatitlar. 18 internationella titlar. Med en historia som talar för sig själv visade Milan prov på gamla mästartakter när de slog världens bästa Barcelona i Champions League i onsdags. Returen på Nou Camp den femte mars lär bli något att skriva hem om.

AVGÅ!

Brynäs. Trots att Skellefteå vilade flera av sina viktigaste spelare inför slutspelet lyckades de krossa Brynäs med hela 9–1. Ett inte helt optimalt resultat för Brynäs som kämpar på för att försvara sin slutspelsplats. Bakom dem jagar nämligen ett tokhungrigt AIK bara fyra poäng efter med fem omgångar kvar att spela. Vann inte ni SM-guld förra året, Brynäs? Dags att börja visa det nu.

Malmö FF:s porrtårta. I kölvattnet efter Miiko Albornoz-skandalen valde MFF-spelarna att gå vidare. Hur går man då vidare från en skandal av den magnituden? Genom att fira en spelares födelsedag med en tårta som pryddes av en naken kvinna i marsipan, såklart. Klubbens ledning tar naturligtvis avstånd från tårtan och har läxat upp spelarna. Det känns som att MFF får träna sig i vett och etikett innan de börjar träna fotboll igen. Skärpning!

Oscar Pistorius. Han charmade en hel värld som "Blade Runner", löparen som sprang med två benproteser. Sex Paralympics-guld har Pistorius vunnit. Men nu ser det inte ut att bli några fler lopp för "världens snabbaste man på inga ben". Han står nämligen åtalad för att ha mördat sin flickvän, supermodellen Reeva Steenkamp, på alla hjärtans dag förra veckan. Upp som en sol, ned som en mordmisstänkt, som det gamla ordspråket lyder.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

2 timmar sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

2 timmar sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.