Här är veckans bästa tweets!
Här är veckans bästa tweets! - Foto: Scanpix/Bildbyrån

BP:s huliganer och champagnevaskning – här är veckans bästa sporttweets

Nyheter24 listar veckans bästa och mest uppmärksammade tweets från sportens värld.


5. Östers tur i år?

Infostrada är specialister på att leverera intressant statistik. Är det Östers tur i år? Just nu ligger Växjö-laget på en tredjeplats i allsvenskan. 

4. Bärkroths jämförelse

Nicklas Bärkroth jämförde i veckan matchen mellan Häcken och Djurgården med karaktären Meg från Family guy. Smickrande. 

3. Breaking: BP har fans!

Brommapojkarna är inte kända för att ha Stockholms bästa fans, vilket Bojan Djordjic tog fasta på i veckan. Detta till trots ligger laget före båda de andra Stockholmslagen i allsvenskan. 

2. Hyllningar i Boston

Bostons stjärna Tyler Seguin är, likt många andra, tagna av de fruktansvärda sprängningarna under Boston Maraton. Detta hyllades i matchen mellan Boston Bruins och Buffalo Sabres tidigare i veckan, vilket Seguin kommenterade på twitter. 

1. Vaskning förekommer inte i Skellefteå

Skellefteå är en sann arbetarstad, där slösas det inte i onödan. Champagne ska drickas, inte hällas ut, säger Skellefteås ordförande Pär Nordlund efter att Skellefteå tagit hem SM-bucklan. 

Bra Skellefteå! Bra Pär!

/
/
/
/
/
nhl
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Isak tangerade Ibrahimovics rekord

Norsk uppvisning avslutade långloppscupen

2 timmar sedan
Säsongens sista lopp blev en symbol för hela Emilie Fletens vinter. Norskan vann Janteloppet med nästan nio minuters marginal. Det känns fantastiskt, säger Fleten till SVT efter sin sjunde seger för säsongen. Även på herrsidan blev det hemmaseger genom Torleif Syrstad.

Åbergs jakt: Fyra slag till täten

3 timmar sedan
Han är golfvärldens nya stjärnskott – med segervittring direkt i majordebuten på Augusta National. I kväll jagar sjuan Ludvig Åberg en amerikansk topptrio i US Masters.

Tre Kronors glädjebesked: Stjärnan klar för VM

idag 11:18
Tre Kronor får bästa tänkbara förstärkning till ishockey-VM. NHL-stjärnan Rasmus Dahlin har tackat ja till spel. Yes, jag kör, säger Buffalobacken till Viaplay.

Silfverberg tackades av – Brynäs nästa?

idag 10:58
Jakob Silfverberg har gjort sin sista hemmamatch med Anaheim. I natt tackade publiken och lagkompisarna av honom och nu sägs svensken vara på väg tillbaka till Brynäs efter tolv säsonger i NHL. Det blev en känslofylld dag, säger svensken till Expressen.

Bordtennisspelare klara för OS

idag 06:52
Bordtennisspelarna Stina Källberg och Kristian Karlsson kan börja planera för OS i Paris i sommar. I samband med en tävling i Tjeckien har nu mixedparet klarat de internationella kvalreglerna sedan man besegrat ett tjeckiskt par i finalen med 4–0 i set.