1 av 4
- Foto: Ap/TT Bild/Instagram
2 av 4
- Foto: Ap/TT Bild
3 av 4
- Foto: Ap/TT Bild
4 av 4
- Foto: Ap/TT Bild

Skandalspelaren trött på gnället: "Jag torkar mig i arslet med de här"

130 miljoner kronor. Det drar den före detta NBA-stjärnan Gilbert Arenas in per år för sitt kontrakt med Orlando Magic – trots att han lämnade klubben 2011. Det irriterar naturligtvis fansen – men Arenas svar är än mer provocerande.


Snålare med pengar

Förre världsstjärnan Allen Iverson har det tuffare med ekonomin. Iverson är indragen i en vårdnadstvist eftersom han inte har råd att betala underhåll till sin exfru för sina barn. Det trots att han skrapade ihop runt 900 miljoner kronor under sin aktiva karriär.  

2008 skrev Gilbert Arenas på ett superkontrakt på sex år med NBA-klubben Washington Wizards. Kontraktet ger honom i runda slängar 130 miljoner kronor per år. Men redan 2010 hamnade den numera 31 år gamla Arenas i trubbel när han tog med en pistol till träningsanläggningen och hotade en lagkamrat. Wizard skrev då över kontraktet till Orlando Magic som var villiga att ge stjärnan en nystart. 

Efter ett år gjorde sig dock klubben av med stjärnan, som nu spelar i Shanghai Sharks, men han sitter fortfarande kvar på kontraktet. Något som naturligtvis sticker Magics supportrar i ögonen. 

Arenas, som uppenbarligen är trött på gnället, publicerade under onsdagen en bild på Instagram som lär irritera supportrarna än mer. 

"Pengar förändrar inte människor... Bristen på pengar gör det. Har aldrig sett en rik människa råna en bank. Under tiden ni hatar mig för det liv jag lever så torkar jag mig i arslet med de här, haha", skriver han på Instagram.


Bilden på pengarullen har han dock snott från den amerikanske teveprofilen Scott Disick som publicerade samma bild för drygt en månad sedan. 

/
NBA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!