Tisdag 28 Sep
Stockholm

"Kalla är en medaljkandidat i varenda distans"

SVT:s Jenny Modin.
SVT:s Jenny Modin. Foto: Aftonbladet

SVT:s sportjournalist Jenny Modin tycker till om Johan Olssons oklara form, Charlotte Kallas lysande form och Marit Björgens bristande insatser.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Het: Johan Olsson. Vilken form är han i? Har han mörkat för att ostört få ladda och prestera som bäst när det gäller som mest? I dag får vi svar när han kliver in i OS.

Hetare: Martin Fourcade. Han tar sitt andra guld! Han följde upp den kaxiga segergesten efter sista skyttet i jaktstarten med nytt OS-guld! Han kan bli hela Sotji-OS kung, medan Björgen och Northug inte lever upp till förväntningarna.

Hetast: Charlotte Kalla. Vilken form hon visar på tung bana! Hon har världsklass på upplägget, avslutningen och hela OS-planen. Från att ha varit topptippad i enstaka fristilslopp till att vara medaljkandidat i varenda distans hon ställer upp i. Hur många medaljer åker hon hem med?

Iskall: Marit Björgen. Inte iskall men ett stort frågetecken. Aldrig sett henne kollapsa som hon gjorde i 10 km klassiskt. En femteplats är inget fiasko, men hon har inte missat pallen på ett distanslopp sedan 2011 men gör det nu på världens största idrottsscen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela