Stockholm

"Kalla är en medaljkandidat i varenda distans"

SVT:s Jenny Modin.
SVT:s Jenny Modin. Foto: Aftonbladet

SVT:s sportjournalist Jenny Modin tycker till om Johan Olssons oklara form, Charlotte Kallas lysande form och Marit Björgens bristande insatser.


Läs mer

Het: Johan Olsson. Vilken form är han i? Har han mörkat för att ostört få ladda och prestera som bäst när det gäller som mest? I dag får vi svar när han kliver in i OS.

Hetare: Martin Fourcade. Han tar sitt andra guld! Han följde upp den kaxiga segergesten efter sista skyttet i jaktstarten med nytt OS-guld! Han kan bli hela Sotji-OS kung, medan Björgen och Northug inte lever upp till förväntningarna.

Hetast: Charlotte Kalla. Vilken form hon visar på tung bana! Hon har världsklass på upplägget, avslutningen och hela OS-planen. Från att ha varit topptippad i enstaka fristilslopp till att vara medaljkandidat i varenda distans hon ställer upp i. Hur många medaljer åker hon hem med?

Iskall: Marit Björgen. Inte iskall men ett stort frågetecken. Aldrig sett henne kollapsa som hon gjorde i 10 km klassiskt. En femteplats är inget fiasko, men hon har inte missat pallen på ett distanslopp sedan 2011 men gör det nu på världens största idrottsscen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.